Coaching by Consciusness Izabela Huber

kontakt:

Mr. Izabela Huber (1963), klinički psiholog

Živi u Salzburgu i Beogradu

063 / 74-015-86 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.izabelahuber.com

 

 

oblast bavljenja:

Coaching by consciousness je integrativni pristup individualnom i grupnom radu, koji ima izvore u zapadnoj psihologiji i psihoterapiji, azijskim kontemplativnim tradicijama i filozofskoj praksi.

 

Coaching by Consciusness

 

Mr. Izabela Huber (1963), klinički psiholog, predavala na novosadskom Filozofskom fakultetu, radila u oblasti psihologije učenja, kognitivne psihologije i psihologije umetnosti. Učila budističku filozofiju i meditacijiu u Nepalu u okviru rada na povezivanju budističke i zapadne psihologije. Edukacija iz sistemsko transpersonalne i plesne terapije (K. Hofman, Minhen). Dugogodišnje proučavanje i lično iskustvo u meditaciji, fokusiranju, či gongu, jogi, ekspresivnom plesu, improvizaciji, pevanju. Trenutno u toku izrade doktorata iz oblasti psihologije i filozofije svesti. U knjizi „Coaching by consciousness“ (u štampi, Homo Integralis Minhen) predstavila je prvi put svoj koncept savetovanja i radionica. Živi u Salcburgu i Beogradu.

 

ŠTA JE COACHING BY CONSCIOUSNESS?

Coaching by consciousness je integrativni pristup individualnom i grupnom radu, koji ima izvore u zapadnoj psihologiji i psihoterapiji, azijskim kontemplativnim tradicijama i filozofskoj praksi. Coaching by consciousness počiva na specifičnoj sintezi znanja i delotvornih metoda iz različitih oblasti i predstavlja savremenu orijentaciju, otvorenu za nove i aktuelne trendove u istraživanju, teoriji i praksi .

detaljnije o caochingu na sajtu www.izabelahuber.com

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak