kontakt:

www.delphium.mobi

Domagoj Neusiedl,

tel:+385958980039

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Lokacije: Zagreb, Opatija, Beograd, Dubrovnik, Austrija i po dogovoru (mogućnost organizacije smještaja).

 

oblast bavljenja:

MethodOne = Zakon Jednog - osviješćivanje pravana povratak primarne genetske šifre i savršenog ljudskog DNK.

Method One - Zakon Jednog

Sistem aktivacije ljudskog Sonara

 

 

Method One predala je Delfinska Svijest. Implicitni je sistem transmisije i asimilacije kompresirane suštine Visoke Svijesti - ABC znanja Atlantide.

 

MethodOne = Zakon Jednog - osviješćivanje pravana povratak primarne genetske šifre i savršenog ljudskog DNK. Zakon Jednog počinje povezivanjem Samog/e Sebe sa Samim/om Sobom. Kreator Atlantide - Thoth, oblikovao je visokosvjesnu energetsku supstancu - Smaragdne Table - šifru primarnog ljudskog DNK kôda. Aktivacija šifre Thothovih Tabli u Polju Method One restrukturira DNK u visokosvjesno postojanje. To simultano pokreće self-install proces novih programa u srce, DNK, tijelo. Originalno, Čovjek je zamišljen kao savršeni biokompjuter. Thothove Table nalaze se u obliku šifre – holograma u Sferi Amente. Izgrađene su od visokosvjesne ljudske supstance – Monoatomarnog zlata. Transmisijom i derivacijom šifre Thothove Table iz Sfere Amente manifestiraju se u procesu Method One. Šifra Thothovih Tabli osim što se aktivira u procesu Method One dobila je i fizičku dimenziju u obliku tekstova i stihova u Crnoj Knjizi. Crna Knjiga je projekt Delphiuma.

Cilj Method One - Deimplantacija i genetsko pročišćenje - stanje Jednog/Moć nadSobom. Oživotvorenje Method One je lako. Svaka jedinka – Jedan, kroz Method One slobodna je preuzeti informacije i iscjeljujuće segmente za svoj novi život. Pokazalo se da pojedinac/ka za kratko vrijeme brzo i jednostavno ugrađujeMethod One u sebe i konstruira svoj život na Method One način. Method One je apsolutno procesiranje Tvog Bića. Aktivacijom samousavršavajućeg procesa Zakona Jednog, za kratko vrijeme biti ćeš resetiran i proradit na svoj prirodan način - kao Supersvjesni biokompjuter. Signal za ulaz u proces Delfinska Svijest odašilje u Tvoje srce.

Method One ima 3 faze aktivacije:

1. Delfinski proces/aktivacija supersvjesnih – Delfinskih sposobnosti/centriranje u Delfinski Phi Internet/instalacija Vorteksa - mehanizma Zakona Jednog i primarnog DNK koda /aktivacija supersvjesnog centra srca, 4D načina funkcioniranja i direktnog saznavanja (3+1× 3h).

2.1.SferaAtlantide/Yoga Runica/ izgradnja novog Energetskog tijela i strukture Kristalne Svijesti/ ljudski biokompjuter i Metafitness 24/7/aktivacija šifre energetske supstance tijela Monoatomarnog zlata (3+3×3h). Yoga Runica – sistem statičkih i dinamičkih elektricitetnih vježbi u Runskom Polju, kompresirana je u 2.fazu Method One.

2.2. Ulaz u Memoriju Sfere Amente/ ljudski Sonar (3+3×3h)

3. Supersvijest

Transmisija je upravo ono što je današnjem čovjeku nepojmljivo jer je nepoznato. Viđeno je konkretno u filmu Matrix – transmisija programa borilačkih vještina. Isto tako u čovjeka se transmitira šifra primarnog koda DNK, drugim riječima šifra zdravlja i konačno sve ono što čovjeka pretvara u boljeg čovjeka. Da bi prihvatio/la izvor svega novog što Ti je potrebno, Visoka svijest koja je transmiter izabrala je oblik Delfina. Transmija šifre ne dolazi iz praznog zraka nego iz hologramskih Svjetlosnih Delfina. Oni plivaju u Delfinskom Polju koje aktivira Medijator Method One. U prvoj fazi transmisije kroz svoje srce vidiš i osjećaš svjetlosne Delfine koji Te dodiruju i prolaze kroz Tebe transformirajući Te.

Općenito transmisija bilo čega teško se opisuje riječima. Čovjekovo srce perceptor je svjetlosti. To je svjetlosni jezik u Polju. Srce percipira svjetlosne binarne kodove koji se u Tvoje srce doslovno transmitiraju. U Tebe se slikovito rečeno ulijeva nova šifra. Agregatno stanje ulijevanja je stanje vode. To je neophodno da bi se tako reparirala Tvoja DNK spirala. Tvoj DNK ima spiralni oblik a mehanizam percepcije u Tvom srcu je Vorteks – Zakon Tebe i Univerzuma.

Vorteks Zakona Jednog

Zakon Jednog pojedinac uviđa direktnim uključenjem u Zakon. Zakon Jednog ispravlja, uspravlja, aktivira, centrira Jednog – pojedinca. Jedan pojedinac je beskonačan broj. Zakon Jednog funkcionira u Jednom energetskom potencijalu. Polje proširuje – usavršava Zakon. Usavršavati znači utjelovljavati. Zakon postaje živi čovjek.

Zakon Jednog manifestira se u vrtnji Vortexa. Tako se čovjek vraća u Izvorno stanje. Tako čovjek postaje Jedan. Jedan se ne stvara dugotrajnim postupkom nego ispravnim postupkom. Ispravan postupak je brz, jednostavan, efikasan. On je u momentu Sada. Kroz Srce ulaziš u Sada. Shvatit ćeš da je Tvoj život napravljen od beskonačnih Sada. U točki Sada je Nulta točka. Svakim povratkom u nulto stanje resetira se sistem. Kroz točku Sada prolazi vektor koji prodire u mnoge dimenzije. Vektor je vertikala i horizontala. Nelinearno vrijeme djeluje kroz službu vektora. To je Multidimenzionalnost.

Pozicioniranje Tebe prema Zakonu Jednog ovisi o stupnju Tvoje Svijesti, odnosno njene progresivnosti tj. čemu težiš. Stupanj progresa svjesnosti paralelan je kombinaciji snage i Protočnosti Energije Srca.

Najviši oblik zajednice ili konkretno Delfinskog poda ima instaliran Zakon. Tu leži odgovor odakle potječe savršenstvo funkcioniranja i komunikacije. Multidimenzionalni sustav komunikacije je prijenos slike, šifre, stanja, osjećaja. To je sustav iz kojeg proizlaze sva daljnja djelovanja. Sustav komunikacije je kompresija suštine – bitnosti. Na taj način informacija je 100%-tna i kratka.

Stupanj progresa svjesnosti je analiza snage Vortexa. To znači kapacitet, brzinu, opseg i multidimenzionalnu izdržljivost Vortex mehanizma. Na taj način je sužen oblik verbalne komunikacije jedinki jer je prisutno trenutno - direktno znanje stanja stvari i način djelovanja kroz Multidimenzionalnost, kroz srce. Razlog tome je percepcija Vortexa. Znanje nije naučena pjesmica nego dolazi momentalno iz područja ništavila – iz nulte točke. Produkciju znanja aktivira kompresirana suština mehanizma Vortexa. Trebaš naći svoju suštinu. Zakon Jednog je tendencija jednostavnosti. Iako su svi Jedan – nitko nije isti. Jedan otkriva i utvrđuje svoju suštinu. To je samorazvijajući proces.

Čovjek odvojen od Multidimenzionalnosti, odvojen je od glavnog mehanizma komunikacije.

Energetska Medicina 4D

 

- Delfinsko znanje u službi ozdravljenja tijela, svijesti, života.

Delfini simultano žive u moru u fizičkim i svjetlosnim tijelima u Multidimenzionalnosti povezani sa svojom matičnom domovinom - Atlantidom.

Delfinski Sonar je savršeni biološki mehanizam koji reflektira Supervijest i Phi signal = Delfinski jezik. „Čuješ“ ga supersvjesnim čulima. Zvukom "vidiš" boje. Za svoj vidljivi oblik u procesu Energetske Medicine 4D Supersvijest je izabrala Svjetlosne Delfine. Dr. Delfin pristupa Ti izravno na svoj Delfinski način, ne postavlja pitanja: što Te boli i kako je do Tvog nezavidnog stanja došlo. Delfinska Svijest transmitira početnu šifru zdravlja u Tvoj vitalni resurs - srce. Princip je download s Phi Interneta na biokompjuter Tvog tijela. To je poput visokoenergetske talasoterpije Znanjem. Umrežavanje u Delfinski Phi Internet pokreće iscjeljivanje Srca →Svijesti →Tijela. Brišu se negativni programi i pokreće Deimplantacija. Proces nije dug po Tvom linearnom poimanju vremena.

Delfinska djeca lako prihvaćaju Delfinsko znanje.

Proces Energetske medicine 4D je integralni dio Method One.

 

Implanti

Delphium slikovito opisuje sustav implanata. Ovaj globalni i osobni problem je nepojmljiv i neočekivan perceptoru – ljudskom mozgu. Opći sustav implantacije umrežio je cijelu planetu Zemlju. Najgušći splet 4D mehanizacije i svirepe tehnologije centriran je upravo na područja najgušće naseljenosti. Ono što svirepa istraživačka znanost čini laboratorijskim životinjama (majmuni, mačke, štakori, zamorci, miševi) ugrađujući u sve dijelove tijela mehaničke predmete – čipove i sl. grozote, samo donekle Ti može približiti Tvoju osobnu stvarnost, stvarnost Tvojih znanih i svih neznanih. To je pogon ne u Tvoju korist nego za namjenu Tebe. Ugrađen si u sustav oklopa.
Naime to je sustav metalne supstance 4D, sustav velikih biološko-metalnih predmeta.
Implanti nisu samo mali predmeti – implanti su sustav implantacije.
Isključiva namjera ovih informacija je proširivanje percepcije, uvida u stvarnu stvarnost koja diktira i uvjetuje Tvoj život. Osim direktnih usadaka nepojmljivog izgleda s kojima si srastao/srasla, prisutan je i daljnji sustav prostorne umreženosti koji potrebnu energiju šalje izvan Tvog vremena. Ovo je prikaz koji može razumjeti svatko tko to želi i sasvim je dovoljan. Pogone mehanizacije za isisavanje energije i nadgledanje čovjeka stvorila je i neprestano stvara civilizacija iz druge dimenzije. Prisutnost letećih tanjura na planeti Zemlji je oduvijek. Zabilježeni su kroz sve civilizacije, njihove spise i umjetnička djela.

Sfera Atlantide - Deimplantacija

Sfera Atlantide se isprepliće sa svim fazama Method One. Proces Method One stalno se produbljuje. S Atlantidom sve počinje i ona je doslovno utkana u sve procese. Bez Atlantide procesi su nemogući. Prvi kontakt s Atlantidom otvara čovjeku oči i daje prvi nagovještaj o totalnoj prepariranosti čovjeka implantima. Proces Method One otvara portale kroz koje ulaziš u specijalizirane "kirurške sale" koje znaju izvaditi implante. Implanti su duboko srasli s Tobom pa se ne mogu odjednom izvaditi svi redom.
Prvo se vade "šarafi, žice pa cijevi i ploče" itd. Onaj tko je napravio implantaciju nadzire proces i pokušava ga zaustaviti. Daljnim procesiranjem Deimplantacija ide u sve dublje i dublje nivoe. Autori filma Matrix su imali uvid u ovo – dobili su viziju, informaciju. Izrazili su se kroz umjetnost – film, jer se ne bave ezoterijom i rješavanjem globalne manipulacije.
Ulaz srcem u proces sa željom za odstranjivanjem malignih umetaka, apsolutnim prihvaćanjem Method One i jačanjem procesa Zakona Jednog - proces Deimplantacije je brz i efikasan. Cilj procesa je da postaneš čist i svoj. Ovo je proces za čovjeka. Ovo je proces za vraćanje odrezanog znanja i moći, za izlaz iz začaranog kruga života 3D matriksa, iz povijesti koja se ponavlja i neprestano novih nedaća.

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak