kontakt:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

kontakt na facebook-u

oblast bavljenja:

Nakon toga što smo upoznati sa "MAGISKIM POKRETIMA" prirodno je da idemo dalje u spiritualnom razvoju. Po uzoru na učenje Don Huana osmišljena je radionica koja se bavi SAMOREFLEKSIJOM a sada već poznata kao: 

Egodijagnostička radionica

 

Kome je radionica namenjena?

 Danas je previše raznih spiritualnih samospoznajnih tehnika i radionica. Nažalost rad na sebi je postao roba na tržištu. Ipak treba imati u vidu da u zavisnosti vaših očekivanja i potreba radionice i treninzi mogu biti sjajan način za lično usavršavanje, rast i razvoj, kao i učenje određenih veština i sticanje novih znanja o sebi i svetu oko sebe Biti zainteresovan za egodijagnostiku i za ovaku vrstu radionice je odličan predznak ali je ipak neophodno dobiti i osnovne teoretske informacije.

Poželjno je da detaljno pročitate tekst o Egodijagnostici kako bi vam bila jasnija tema radionice i način rada.

Potreban broj članova za grupu je 10-12 članova, ali sam konačan broj zavisi od veličine prostora i broja trenutno zaiteresovanih, koji redovno dolaze, dinamikom dva puta mesečno. Na grupama se uči i stiče iskusvo, radom na sebi u "zatvorenoj" grupi

I ako radionice nisu nešto pomoću čega ćete rešiti sve svoje probleme niti vam one mogu rešiti ozbiljne psihičke smetanje koje već dugo traju, one mogu biti vaš sjajan način za mnogo brže napredovanje, kroz saznavanje novih dimenzija samospoznaje, ojačavanje samostalnog, realnijeg i pre svega temeljnijeg pristupa u rešavanju životnih zadataka koje nam svakodnevno priređuje ovaj divni univerzum.

Ovakva radionica je nastala kroz moja tridesetogodišnja iskustva, i prisustvovanjem raznim alternativnim i psihoterapeutskim načinima samospoznaje. Ova radionica po svojoj strukturi nije ni klasična ni alternativna radionica samospoznaje. Zapravo ima segmente i jednih i drugih uobličenih tako da odgovaraju duhu i vidjenju novog vremena, novog pristupa samospoznaji koji tek dolazi. Samim uvidom u sopstvenu samorefleksiju automatski menjamo i pristup problemu i stičemo veliku priliku da u samom korenu transfomišemo svoju samorefleksiju

Radionica nema za cilj i ne daje akcenat na izučavanje spiritualne tehnologije za svojevoljnu promenu postojeće stvarnosti ili dostizanje izmenjenih stanja svesti, a ne istče ni tenike disanja, vizualizacije, ili tehnika za relaksaciono dostizanje stanja dubokog mira i slično.

Na grupi svaki pojedinac izabira svojevoljno sebi potrebnu temu a radionica, ima za cilj da svaki pojedinac ima mogućnost sticanja i sagledavanje sebi potrebnih informacija dobijenih kroz svoje lično iskustvo. Svaki pojedinac nastavlja posle radionice da aktivno radi na odabranoj temi. Uvid ili efekti se mogu oseteti odmah u toku rada ili u periodu do dve nedelje. Rad u ovakvoj zatvorenoj grupi daje bolju mogućnost razvijanja i sticanje uvida u sopstvenu samorefleksiju i samim tim saznanje o dotadašnjim pogrešnim interpretacijama uma.

Uvodna radionica?

Povremeno se organizuje uvodna iskustvena radionica. Ona je osmišljena da budućim zainteresovanim polaznicima omogući bolji uvid o samom načinu rada grupe kao i podelu iskustava ostalih članova. Zainteresovani imaju priliku da se u budućnosti opredele za redovno dolaženje na zatvorenu grupu. Kada se stvore uslovi budući članovi ulaze u već postojeće zatvorene grupe usled trajnog odlaska nekog od njenih članova. Ili se čeka potreban broj da se oformi nova zatvorena grupa.

Zatvorena grupa.

Zatvorenu grupu čine članovi koji su prošli uvodnu radionicu i obavili uvodni prijemni razgovor. Grupa radi boljeg rada i veće homogenosti ima zatvoreni karakter i članovi se obavezuju da neće iznositi detalje sa radionica koji mogu povrediti privatnost članova.

Cena

Ona se formira dogovorom i zavisi od niza okolnosti te je uvek neophodno proveriti informaciju kroz usmeni dogovor.

Autor i voditelj radionice

Novi Lik je samo internet virtuelno ime. Nastalo je sticajem davnih okolnosti. Ono je nastalo i u upotrebi više godina na mnogobrojnim internet forumima i facebook-u. Na našem prvom razgovoru i prijavi saznaćete i dobiti sve potrebne prave podatke kako bi ostvarili punu komunikaciju.

Način prijave:

Prijavom ostvarujete prvi kontak i obavljate samim tim i prijemni uvodni razgovor. U razgovoru ćete dobiti i prvi okvirni utisak da li je radionica pravo mesto za vas. Ako budete zainteresovani da dolazite na grupu bićete obavešteni o terminima naredne uvodne radionice i tako steći pravo ulaska u zatvorenu grupu.

kontakt

skype - Novi Lik

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

kontakt na facebook-u

autor i voditelj radionice:

Novi Lik

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak