kontakt:

Morana
Zagreb, Hrvatska
00385989770275


fontanasvjetlost.weebly.com
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

oblast bavljenja: Reiki Majstor, Bioterapeut po metodi Z. Domančića, Tarot, Anđeoske radionice i meditacije

 Moj životni put je već niz godina vezan uz osobni razvoj i razvoj osobnih potencijala, prvo kao moj privatni, a već neko vrijeme  i kao moj profesionalni izbor. Tijekom života morala sam savladavati brojne životne izazove. Da bi u tome uspjela, trebala sam proći kroz jednu temeljitu osobnu transformaciju, a taj proces vlastitog razvoja traje i dalje.

Iako sam osobno više orijentirana na mogućnost i tehnike samoiscjeljenja, iscjeljenja putem univerzalne energije, do sada sam se uglavnom bavila  individualnim radom i to putem individualnog life coachinga, no otvorene su i mogućnosti vezane uz održavanje seminara, radionica i predavanja.

Tijekom života vođena sam željom za samorazvojem što me je dovelo do raznih iskustava, širokog spektra znanja, velikog broja pročitanih knjiga i završenih tečaja, seminara, radionica vezanih uz područja osobnog razvoja, komunikologije, coachinga, problematike odnosa, te financija.

U Akademiji „Petar Zrinski“ sam završila tečajeve na temu verbalne i neverbalne komunikacije, s tadašnjim programom koji je između ostalog obuhvaćao i glasnogovorništvo, time & prosperity management, tzv. „In & Out Identity Wizard“ s jednim od predavača Kristijanom Ugrinom, tzv. „Charizma design“ kod predavača Domagoja Matijevića iz InOptimuma, a u sklopu programa, dodatno u „Ciceronu“ tečaj pod nazivom „Vještine poslovne komunikacije“ kod prof. Danijele Španjol Marković. Time sam dobila formalno obrazovanje s upisom u radnu knjižicu „ogranizatora primijenjene komunikacije“.

Iz želje da što kvalitetnije prenosim svoja znanja, 2008.g. kao prva generacija tog programa, završila sam tečaj za TQ trenera u HalPet-u (LPC Akademija) te stekla certifikat.

Kako u životu, tako i u svom radu najviše sam fokusirana na pojedinca i osvješćivanje, nadvladavanje i reprogramiranje njegove životne strukture i to kroz emotivni management , kroz rad na ograničavajućim uvjerenjima i vjerovanjima, radom na teškim životnim iskustvima, te kroz kreiranje nove, podržavajuće životne strukture koja pojedincu omogućuje  da spozna i živi svoju životnu svrhu.

Moj cilj u radu s drugima: poseban naglasak stavljam na davanje sve potrebne podrške na njihovom razvojnom putu, ali isto tako i na njihovo usmjeravanje na vlastite snage, kroz nevezanost za mene kao njihovog mentora ili koga drugog.

Vjerujem da svaki čovjek ima sve potrebne potencijale koji mu omogućuju da spozna, ostvari i živi svoju životnu svrhu.Ti potencijali se često manifestiraju kroz konkretne talente koji su dani svakom pojedincu i to već samim njegovim rođenjem. Smatram da je, ne samo pravo, već i obveza svakog pojedinca omogućiti da se kroz njega manifestiraju ti potencijali, te na taj način da izrazi svoju autentičnost i jedinstvenost.Time svaki čovjek daje i doprinosi svijetu u kojem živimo.

Još 1998. Inicirana sam u I. stupanj Reikija, nakon čega je uslijedio niz seminara, radionica i tečajeva, kao i Reiki ll. stupanj,, autogenog treninga kod dr. Jadranke Škarice, bioterapija kod Zdenka Domančića (l.stupanj) s ciljem pomaganja drugima, radionice Anđela i druge. Kod Gordane Manole 12.5. ove godine prošla sam napokon i Majstorski Reiki. A polaznica sam "škole tarota" kod Maje Laboš.

Trenutno sam angažirana oko organizacije tečaja Psihokibernetike Esena, jedinog predavača na području Ex Yu, Vadane Gordane Kudrikove, te ovim putem i vas pozivam na isti.

 

S ljubavlju, Morana

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak