Jelisavčić Viktorija rekonekcija

 

kontakt:

Jelisavčić Viktorija
Beograd
+381 60 330 10 68

Rekonektivno lečenje
www.viktorijasistem.com
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

oblast bavljenja: Rekonektivno lečenje je trenutno najmoćnija metoda lečenja koja često daje veoma brze rezultat

 

Rekonektivno lečenje je trenutno najmoćnija metoda lečenja koja često daje veoma brze rezultate. Zbog ovako neverovatnih rezultata,rekonekcija je predmet istraživanja naučnika za medicinske nauke na univerzitetima i bolnicama širom sveta kao što su Džekson memorijalna bolnica (Jackson Memorial Hospital), UCLA, Cedars-Sinai, V.A. Bolnica, Minesota univerzitet, Miami univerzitet, Univerzitet Arizone (gde je Dr.Perl držao predavanje lekarima na poziv Dr. Endrjua Veila (Dr. Andrew Weil), i gde se trenutno rade nova istraživanja).

 

Naši pacijenti nas obaveštavaju o izlečenom raku, tumoru prostate, psorijazi, teškim oboljenjima srca, artritisu, oboljenjima vezanim za AIDS i o oporavku od teških povreda kičme. Ima klijenata koj su se povratili iz kome.Zanimljivo je da se energija pojačava sa udaljenošču,sto je sasvim različito od onoga što smo učili iz fizike. Sada i vi možete da imate Rekonektivno lečenje® i da uradite Ličnu rekonekciju® sa Viktorijom Jelisavčić,koju je lično obučavao Dr. Erik Perl.


Jelisavcic Viktorija,rodjena u Beogradu 30.10.1968 gde zivi i radi. Bavim se alternativnom medicinom od 2006-te god.tj.elektropunkturnom dijagnostikom,informoterapijom,biosignalnom nutricijom.Prvi i drugi stepen za rekonektivno lecenje kod Dr Erica Pearla zavrsila u Atini 2008-me godine.U dosadasnjem radu veliki broj klijenata je bio zadovoljan kako je rekonektivno lecenje delovalo na njih,kao i klijenti kojima sam radila tretmane na daljinu.Akutna stanja kao sto je temperatura,nazeb,los pritisak,nervoza,neraspolozenost,resavaju se jednim tretmanom kao i nesanica,sistem za ravnotezu,a sa 2-3 tretmana depresija,anksioznost,prostata,razni bolovi,potencija,disajni putevi i jos mnoga druga stanja u zavisnosti od organizma kako prihvata te frekvencije.U vecini slucajeva nastupi prvo ciscenje organizma,reakcije,a vremenom koje se meri minutima,danima,retko mesecima dolazi to potpune revitalizacije organizma.Od oktobra 2010. zavrsila seminar "Sveti Sapat" od Mr.Sci. Konstantina Kajsarova, a 2011. zavrsila HUESA nivo 1 i 2 tj. Akademija Humane Univerzalne Energije i Spiritualnosti po ucitelju Dangu. Praktikuje Raja Yogu tj. svetski duhovni univerzitet Brahma Kumaris.

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak