kontakt:

Radoslavka Lazić

kontakt na:

BEOGRAD

tel. 064 / 213 75 31

Agencija 21

tel. 0900 121 121 / šifra 16 /

tel 0903 201 203

 

oblast bavljenja:

Pogled u budućnost detaljna analiza:

 • SINHRONAR MAJA
 • RUNE
 • BACANJE KAMENČIĆA
 • JI CHING
Reiki Majstor Tretmani Inicijacija ...

 

Radoslavka Lazić

 

Posle više godina prakse naučila sam da je često neophodno a u zavisnosti od okolnosti i inspiracije koristiti različite ili kombinaciju nekoliko metoda za pojašnjavanje nečije pozicije i problema u vremenu i prostoru.

 

 

Reiki majstor

 

 • Tretmani,
 • inicijatija,
 • konsultacija

Pogled u budućnost detaljna analiza:

 • SINHRONAR MAJA
 • RUNE
 • BACANJE KAMENČIĆA
 • JI CHING

Radoslavka – tumač galaktičkih Maja

Majanski sinhronar ne postoji da bi opravdao nečiji karakter već da bi otkrio uzroke nečijeg ponašanja, da pomogne da prevaziđete bes, napetost, srdžbu, naprasitost... Preko „kompasa“ dobijamo uputstva da otkrijemo povoljne periode, iskoristimo slobodnu volju i živimo živim životom.

Uz pomoć učenja galaktičkih Maja možete graditi svoju sadašnjost i budućnost i steći uvid kakvu ulogu u vašem životu igraju planetarne konstelacije, metali, biljke, boje, mirisi, brojevi, rune i ji đing. Saznaćete kako na vas deluju stihijski elementi – voda, vazduh, vatra i zemlja, kao i koje reči u vokabularu imaju dejstvenu moć, da svaka osoba na planeti pronađe lepotu i radost, kroz mudrost, toleranciju i upornost, iskrenost i bliskost.

detaljnije o Majanskom sihronaru

Radoslavka – numerolog


Numerologija teži da objasni kako je stvoren svet, kako su svet i čovek organizovani, i kako čovek svojim naporima može doseći harmoniju, ili spoznati svoju božansku prirodu. Ona je veoma detaljno razrađen sistem, teorijski i praktičan, ključ za prodor u okultno i sistem duhovnog razvoja

Radoslavka – rune

Svaka oznaka koju zovemo runa je riznica znanja i značenja, ali toj se mudrosti može pristupiti samo marljivim učenjem runske veštine u svim njenim aspektima.

detaljnije o runama

Radoslavka – kamenčići koji govore

Vremenom, kamenčići koje sam sakupljala su započeli neverovatnu priču i sada mi daju odgovore na mnoga pitanja

-Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči krupnim.

-Jedini način da biste u nečemu u životu uživali je da to najpre zaslužite.

-Ne živi u prošlosti da ne zanemariš sadašnjost koja donosi budućnost

Univerzalna životna Energija, Reiki, je najjednostavnija i najtemeljnija metoda isceljivanja, prirodnim putem, polaganjem ruku. Koristi istu životnu Energiju, koju koriste akupunktura, borilacke veštine, taoizam, tantra, joga...To je Energija koja tece svuda oko nas i u nama, dolazeci na vrh glave, do srca, kroz ruke, izlazeci na dlanove. Ta Energija nije ni Jang ni Jin, ona bezuslovno podržava život. Svaki covek raspolaže tom Energijom, imamo je od rodenja, a inicijacijom u Reiki dobijamo pojacan i svesniji pristup tom izvoru života.

Ne možemo da naucimo da kanališemo Reiki, ako nismo inicirani. Samo ucitelj može da uspostavi vezu sa Reikijem. To je direktno prenošenje sposobnosti energetskim putem. Neko ce postati iscelitelj, ako vec ima urodene predispozicije i nadarenost, a moguca je ekspanzija u bilo kom stvaralackom pravcu. Reiki pomaže da na videlo izade ono najbolje iz nas, povecava postojece sposobnosti, ALI nije tajanstvena sila kojoj smo izloženi bez sopstvene volje. Onome, ko ne primenjuje Reiki, ništa se ne dogada, a ko se cesto povezuje sa Reikijem postaje gospodar svoje sudbine(iscelenje se dogada na svim nivoima). Univerzalna životna Energija podržava svakog coveka, onoliko koliko on to dozvoli; nije vezana za verske predstave i dogme.

Reiki je Energija, a Energija je radost.

 

Reiki je život, ljubav, snaga...

 

Upravo danas nemoj se ljutiti.

 

Upravo danas nemoj brinuti.

 

Budi ljubazan prema svim bicima.

 

Zaradjuj pošteno svoj hleb.

 

Budi zahvalan za mnoge blagoslove.

kontakt na:

BEOGRAD

tel. 064 / 213 75 31

Agencija 21

tel. 0900 121 121 / šifra 16 /

tel 0903 201 203

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak