kontakt:

Sokak Ezoterije

KARTA ZA DATUM ROĐENJA

KARTA ZA IME, PREZIME ...

RASPORED KARATA ZA ODREDJENI DATUM

oblast bavljenja:

Program – UROBOR Originalan Kabalistički alat, za brzo izračunavanje, koji je namenjen pre svega onima koji se profesionalno bave tumačenjem tarota i numerologije. Bavljenje samo numerologijom ili samo tarotom nije dovoljno za ozbiljniju analizu.

 

Program – UROBOR

Originalan Kabalistički alat koji je namenjen pre svega onima koji se profesionalno bave tumačenjem Tarota i Numerologije, ali i Ji Chinga, Majanski sihronar. Bavljenje samo numerologijom ili samo tarotom često nije dovoljno za ozbiljniju analizu. Program – Urobor je omogućio da sada imate sve na jednom mestu. U sebi program ima brojne zgodne alate koji na klik pokazuju puno potrebnih informacija.

 

nedavno je postavljene video prezentacija pa pogledajte

YOU TUBE pregled

Tarot-Numerološka Natalna Karta

Jedan od svakako objektivnih problema tarotu i numeroligiji je nemogućnost jednostavnog izračunavanja karte i numerološkog broja na datum rodjenja, imena, prezimena, nadimka, devojačkog prezimena i slično. Jednim CLICK-om dobijamo i Tarot Kartu i numerološki broj za svaki od upisanih podataka. Kao i poziciju Tarot Karata i numeroloških brojeva za željeni datum.

Zbog komplikovanosti izračunavanja numerolozi več dugi niz godina gledaju samo globalne podatke vezane za čitavu populaciju. U praksi naprimer 2008 godina nije za svakog godina jedinice ili avgust nije svakome mesec osmice. Zato se i pojavljuje veliki broj grešaka u tumačenju numerologa i Tarot Majstora. Danas u eri kompjutera problem je rešen uz pomoć programa UROBOR koji u trenutku izračunava sve potrebne podatke. A samo tumačenje Tarot-Numerološke Natalne Karte se prepušta naravno numerolozima i tarot majstorima.

Do sada je bilo opravdano globalno tumačenje jer zaista ko bi praktično sve to izračunavao čak i uz pomoć digitrona. Pojavom Softvera – Urobor sve je pojednostavljano i ostavlja se samo sloboda tumačenja same Tarot-Numerološke Natalne Karte .

UPOTREBA PROGRAMA

Potrebno je uneti samo datum rođenja ime i prezime.

Primer:

Pera Petrović

1- 1- 1965

Beograd

Sve ostalo izračunava se na jedan CLICK.

Dobiće te tačno definisanu natalnu tarot-numerološku kartu, sa tranzitnim numerološkim brojevima i tarot kartama za željene datume.

TAROT – NUMEROLOŠKA NATALNA KARTA

DOBIJENI REZULTAT

Pera tarot karta -Kočije Numerološki-1

Petrović tarot karta - Točak Sreće Numerološki-3

1- 1- 1965 tarot karta - Luda Numerološki-5

Beograd tarot karta Obešeni Numerološki-1

Zbir karte imena i prezimena. pokazuje karmički zadatak na kome treba najviše poraditi -

u ovom primeru Tarot karta - Zvezda Numerološki-4

PRORAČUNAVANJE BROJA I KARATE NA DATUM u napred ili nazad

(Moguće izračunati za svaki datum po želji)

Lično Tarot-Numerološko Stanje za Peru Petrovića

Na dan 4-7 2008

u godini tarot karta- Svet Numerološki-8

u mesecu tarot karta-Zaljubljeni Numerološki-4

u danu tarot karta-Car Numerološki-4

Iz ovoga se vidi da je rešen problem što se nikada u ponovnom otvaranju Tarota nemože otvoriti isti raspored karata za određeni datum. Program izračunava uvek istu ličnu poziciju tarot karata u numeroloških brojeva za odredjeni datum. Program Urobor rešava komplikovane matematike.

 

 

UPOREĐIVANJE –SLAGANJE LIČNOSTI ( posebno ekran za tarot i posebno ekran za numerologiju)

 

U svakom trenutku možete izabrati dve ili više osoba i na posebnom ekranu dobiti njihove uporedni natalni Tarot-Numerološki podložak gde se može menjati zadate datume po želji i imati uporedni pregled tranzitnih karata i brojeva za ličnosti čije slaganje upoređujete.

PRORAČUNAVANJE BROJA I KARATE NA ZADATU REČ

Dovoljno je da upišete bilo koji pojam dobićete podatke o numerološkom broju i tarot karti koji označavaju traženi pojam.

 BAZA PODATAKA

Sve unete podatke (datum rodjenja, ime i prezime, pitanje koje je bilo aktuelno i poziciju željenog datuma...) program pamti tako da mozete imati neograničenu bazu podataka što vam pruža mogučnost veoma zgodnog podsetnika.

 KORISNA DOPUNA PROGRAMA

Pored ovih neophodnih stvari koje izračunava program postoji i niz dodatnih olakšavajućih pogodnosti koje doprinose i olakšavaju i onima koji se manje poznaju numerologiju i tarot , i time im pomaže u savladavanju ove drevne veštine.

U svakom trenutku CLICK-om na kartu dobijate objašnjenje značenja svake od 78 karte ili značenja broja . U programu postoji i više tekstova koji govore o nepohodnim relacijama i dodatnim zančenjeima brojeva i karata.

Program sadrži i kompletan JI CHING priručnik tako da možete uvek dobiti i JI CHING savet. Sa detljnim tekstom za svaki heksagram.

Program sadrži MAJANSKI SINHRONAR sa tekstom za svaki pečat

ELEKTRONSKO OTVARANJE TAROTA

 (Ono nije obavezn deo jer za otvaranje možete koristiti i lični špil na koji ste već navikli)

Program U sebi sadrži dve vrste tarot karata Karte Alister Krouli i Marseljski Tarot.

Možete koristit onaj špil koji vam je bliskiji.

 

Poznat je problem u tarotu da se jedna karata može pojaviti samo jedan put u jednom otvaranju jer se koristi samo jedan špil. Tako da u dosadašnjoj praksi jednog otvaranja tarota nikada ne mogu otvoriti iste karte za dve osobe što nije slučaj u realnosti. U praksi je je česta pojava da dve osebe nose istu vibraciju – iste karte. U programu svako mesto sadrži čitav špil karata i moguće je pojavljivanje više istih karata u jednom otvaranju na različitim pozicijama otvaranja što u mnoge daje realniju sliku. Program sadrži standardno otvaranje sa 10 pozicija koje je naj rasprostranjenjije. Kao i specificno oveliko otvaranje sa 18 karata.

Svakako nov jedinstveni program UROBOR koji je nasatao /sredininom 2008/ je već u upotrebi u profesonalnim agencijama koje se bave ovom delatnošću a koje imate prilike da vidite na vašim malim ekranima. Ovo je jedinstveni program koji se nije još pojavio nigde u svetu, i vrlo brzo će postati neophodan alat svakog tarot majstora i numerologa.

 

 Program možete pogledati i dobiti besplatnu prezentaciju za nekoliko zainteresovanih. Na teritoriji Beograda.

 
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak