TAROT

Putokaz i mapa puteva u potrazi za smislom

 

 

Tarot krije u sebi suštinsko znanje o ljudskom životu. Tokom svoje istorije on je hiljadama godina bio vodič čoveku na njegovom duhovnom putu. Njegovo značenje je bezvremensko, uvek merodavno, kao i danas.

 

Da li vas privlači ogromno i duboko znanje koje Tarot čuva u sebi?

 

U toku kursa ćemo raditi na značenju 21 karte kroz rad na simbolima, bojama, brojevima i kroz muziku. Otkrićete više nivoa značenja karata: u svakodnevnom životu, kroz istoriju i religiju

 

Preko tarot čitanja upoznaćete se sa mogućom primenom Tarota i njegovom funkcijom u svakodnevnom životu. Imaćete priliku da čujete muziku komponovanu za Tarot.

 

Prethodno znanje o Tarotu nije potrebno. Samo otvorenost za učenje i saznanje novog. U toku kursa će se koristiti 21 karta Feniks Tarota. Kurs će održati predstavnik Feniks dinamike, škole za spiritualni razvoj i transformaciju. Koga interesuje da više sazna o ovoj školi moze pogledati na www.phoenixdynamics.nl. Tekst na webstrani je napisan na engleskom.

 

INFORMACIJE: O vremenu i mestu održavanja kursa ćete biti unapred obaveštavani putem elektronske pošte i kalendara sajta www.sokakezoterije.com.

kontakt:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak