Kontakt i prijave:

www.delphium.mobi

Domagoj Neusiedl,

tel:+385958980039

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Lokacije: Zagreb, Opatija, Beograd, Dubrovnik, Austrija i po dogovoru (mogućnost organizacije smještaja).

oblast bavljenja:

- Delfinsko znanje u službi ozdravljenja tijela, svijesti, života.

Delfini simultano žive u moru u fizičkim i svjetlosnim tijelima u Multidimenzionalnosti povezani sa svojom matičnom domovinom - Atlantidom.

 

Energetska Medicina 4D

 

- Delfinsko znanje u službi ozdravljenja tijela, svijesti, života.

Delfini simultano žive u moru u fizičkim i svjetlosnim tijelima u Multidimenzionalnosti povezani sa svojom matičnom domovinom - Atlantidom.

 

Delfinski Sonar je savršeni biološki mehanizam koji reflektira Supervijest i Phi signal = Delfinski jezik. „Čuješ“ ga supersvjesnim čulima. Zvukom "vidiš" boje. Za svoj vidljivi oblik u procesu Energetske Medicine 4D Supersvijest je izabrala Svjetlosne Delfine. Dr. Delfin pristupa Ti izravno na svoj Delfinski način, ne postavlja pitanja: što Te boli i kako je do Tvog nezavidnog stanja došlo. Delfinska Svijest transmitira početnu šifru zdravlja u Tvoj vitalni resurs - srce. Princip je download s Phi Interneta na biokompjuter Tvog tijela. To je poput visokoenergetske talasoterpije Znanjem. Umrežavanje u Delfinski Phi Internet pokreće iscjeljivanje Srca →Svijesti →Tijela. Brišu se negativni programi i pokreće Deimplantacija. Proces nije dug po Tvom linearnom poimanju vremena.

 

Delfinska djeca lako prihvaćaju Delfinsko znanje.

Proces Energetske medicine 4D je integralni dio Method One.

 

Implanti

Delphium slikovito opisuje sustav implanata. Ovaj globalni i osobni problem je nepojmljiv i neočekivan perceptoru – ljudskom mozgu. Opći sustav implantacije umrežio je cijelu planetu Zemlju. Najgušći splet 4D mehanizacije i svirepe tehnologije centriran je upravo na područja najgušće naseljenosti. Ono što svirepa istraživačka znanost čini laboratorijskim životinjama (majmuni, mačke, štakori, zamorci, miševi) ugrađujući u sve dijelove tijela mehaničke predmete – čipove i sl. grozote, samo donekle Ti može približiti Tvoju osobnu stvarnost, stvarnost Tvojih znanih i svih neznanih. To je pogon ne u Tvoju korist nego za namjenu Tebe. Ugrađen si u sustav oklopa.
Naime to je sustav metalne supstance 4D, sustav velikih biološko-metalnih predmeta.
Implanti nisu samo mali predmeti – implanti su sustav implantacije.
Isključiva namjera ovih informacija je proširivanje percepcije, uvida u stvarnu stvarnost koja diktira i uvjetuje Tvoj život. Osim direktnih usadaka nepojmljivog izgleda s kojima si srastao/srasla, prisutan je i daljnji sustav prostorne umreženosti koji potrebnu energiju šalje izvan Tvog vremena. Ovo je prikaz koji može razumjeti svatko tko to želi i sasvim je dovoljan. Pogone mehanizacije za isisavanje energije i nadgledanje čovjeka stvorila je i neprestano stvara civilizacija iz druge dimenzije. Prisutnost letećih tanjura na planeti Zemlji je oduvijek. Zabilježeni su kroz sve civilizacije, njihove spise i umjetnička djela.

Sfera Atlantide - Deimplantacija

Sfera Atlantide se isprepliće sa svim fazama Method One. Proces Method One stalno se produbljuje. S Atlantidom sve počinje i ona je doslovno utkana u sve procese. Bez Atlantide procesi su nemogući. Prvi kontakt s Atlantidom otvara čovjeku oči i daje prvi nagovještaj o totalnoj prepariranosti čovjeka implantima. Proces Method One otvara portale kroz koje ulaziš u specijalizirane "kirurške sale" koje znaju izvaditi implante. Implanti su duboko srasli s Tobom pa se ne mogu odjednom izvaditi svi redom.
Prvo se vade "šarafi, žice pa cijevi i ploče" itd. Onaj tko je napravio implantaciju nadzire proces i pokušava ga zaustaviti. Daljnim procesiranjem Deimplantacija ide u sve dublje i dublje nivoe. Autori filma Matrix su imali uvid u ovo – dobili su viziju, informaciju. Izrazili su se kroz umjetnost – film, jer se ne bave ezoterijom i rješavanjem globalne manipulacije.
Ulaz srcem u proces sa željom za odstranjivanjem malignih umetaka, apsolutnim prihvaćanjem Method One i jačanjem procesa Zakona Jednog - proces Deimplantacije je brz i efikasan. Cilj procesa je da postaneš čist i svoj. Ovo je proces za čovjeka. Ovo je proces za vraćanje odrezanog znanja i moći, za izlaz iz začaranog kruga života 3D matriksa, iz povijesti koja se ponavlja i neprestano novih nedaća.

 

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak