kontakt:

064-22-00-260

Đenđi

Ps. Ponuda važi za duuuugi niz narednih godina.

oblast bavljenja:

Idealno mesto za vaše seminare

Dobro nam došli

Lađevac na Tari

 

 

Idealno mesto za vaše seminare

Dobro nam došli

 

Lađevac na Tari

Ako ste zainteresovani da svoje seminare držite na mentalno i duhovno potpuno čistom mestu u nesvakidašnjem, izuzetno jakom energetskom  okruženju.

 

 

Želim da Vam opišem, ali kako rečima da dočaram dubinu i mir vekovnih šuma, tišinu neba, dašak vetra,  suton nad kanjonom... To  reči i slike opisati  ne mogu.

Zato Vas pozivam da dođete u dom i legat Samardžija na Lađevacu na Tari.

 

Kuća se nalazi na  idealnoj  nadmorskoj  visini na 600m u  netaknutom prirodnom rezervatu, iznad reke Rače i ispod vrha Krstača. U isceljujućoj tišini i harmoniji, na čistiom vazduhu  sa najvecom koncentracijom negativnih jona u Evropi u srcu divljine vas uspavljulje  šum reke, a cvrkut ptica vas budi. Tišina Vam napaja dušu, vraća mir i harmoniju.

 

To je ekološko gnjezdo gde nema Tv-a, interneta, novina, vesti, pa čak ni muzike. Slušaćete  samo šum reke, cvrkut ptica i pucketanje vatre.  Mobilni ćete sami da držite na vibraciji, jer ćete se osećati i ponašati kao da ste u hramu. U hramu neba, zemlje, vode i šume! Po legendi  tu je živeo Bog Tar,a  Bogovi su znali zašto su baš  ovo mesto izabrali da prožive svoj božanski život na njemu.  Po ugledu na njih pravoslavni duhovnici su od ovog hrama prirode u XIII veku načinili centar duhovnosti poznat kao račanska prepisivačka škola. Sklop energija na nekim mestima direktno utiče na duhovno otvaranje i uzdizanje, na drugom otvara srčanu čakru a na trećem se srećete sa sobom, svojim životom, svrhom, ciljem…

 

U tom iskonu telo um i duša se prirodno otvaraju ka ljubavi, Znanju, ka novom. Zato je mesto idealno za seminare samorazvoja, duhovnosti, meditacije - za sve prakse koje imaju cilj da se sretnete sa Sobom i Bogom.

 

Kuću smo napravili za sebe, ali ima mesta i  za goste.  U komfornoj kući od oko 300m2,  ima 5 spavaćih soba sa 2 i 3 ležajeva (ukupno 12) sa kojih se pruža predivan pogled na stene i šumu.  U slučaju veće grupe u dnevni boravak od 40m2 može da se smesti još četvoro  ljudi, znači smeštajni kapacitet je do 16 ljudi. Veliki dnevni boravak od 80 m2 i kuhinja za 6 osoba sa plinskim šporetom i dva frižidera sa  trpezarijom  se nalaze u prizemlju i  “letnja kuhinja” sa smederevcem i prostorom za ručavanje 16 -18 ljud u donjem prizemljui. Kuća ima tri kupatila i četiri  terase sa prelepim pogledom na stene, šume, livade....

 

Od 5 maja do 20 oktobra 2012 nudimo mogučnost održavanja seminara za grupe do 16 ljudi.

Postoji mogućnost prenoćišta po ceni od 10e po osbi i  punog pansiona od 15 e po osobi, kao i  individualnog boravka.

Za grupu od preko dvanaestoro  za jednog voditelja seminara besplatan boravak i pansion.

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak