PONESTO IZ UCENJA GRIGORIJA GRABOVOIA

 

* Pre nego bilo sta krenete da radite izgovorite brojcani niz za centriranje - 71381921

- Zamislite zelju 1176, ostvarice se jer je sve moguce 519 7148 i bicete srecni 28 7 741... емотикон grin

KRVOZILNI SISTEM I IMUNOLOSKA ZASTITA - 219 648 317 918

NORMA = HARMONIJA

* AKTIVIRANJE BROJEVA:

Izgovoriti: Moja namera je da aktiviram ovaj (br.ovde mentalno upisati zeljeni broj za bolest koju lecimo......)

KOD za (navesti osobu ili nesto drugo, zivotinju, situaciju...)
- sad isceljujemo nas mikro svet.

 

Bowen tehnika, odnosno bowen terapija spada u oblast alternativne medicine, odnosno u oblast alternativnog lečenja. Bowen tehnika koja se radi veoma blagim pokretima na delovima tela koje treba lečiti. Ova metoda primenjuje se u svim boljim kozmetičkim salonima.

Bowen terapija je nalik na masažu, jer se radi rukama, odnosno dodirivanjem mesta na kojima se najčešće nakuplja stres. Nežnim pokretima ruke stimuliše se centralni nervni sistem i na taj način se relaksiraju mišići i otklanja se bol.

Šta je primenjena kiniziologija

 

1960. godine doktor George Goodheart koristio je specifičnu tehniku tetiranja mišića da bi smanjio grćeve i u toku tog rada otkrio kako se i zašto mišići isključuju. S druge strane otkrio je da može dramatično da ojača slab mišić koristeći specifičnu neuro-limfatičnu tačku za masažu, koje su otkrivene 1930. godine od strane doktora Frenka Chamanna, lekara osteopate.

LEČENJE PRANOM

 

 

Šta je prana? Prana je Sanskritska reč, koja znaci životna sila, nevidljiva bio-energija koja održava telo vivo i omogućava stanje dobrog zdravlja. Japanci zovu ovu spiritualnu energiju KI, Kinezi Chi u Evropi Rauch, što znači dah života. Lečenje pranom bilo je rasprostranjeno u prastarim civilizacijama. Isceljivanje se postiže jednostavnim odstranjivanjem negativne i bolne energije sa energetskog tela, a potom se dovodi sveža i čista PRANA. Lečenje pranom se koristi za prevenciju i ublažavanje i isceljenje u fizičkom, emotivnom i mentalnom oboljenju.

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak