LEČENJE PRANOM

 

 

Šta je prana? Prana je Sanskritska reč, koja znaci životna sila, nevidljiva bio-energija koja održava telo vivo i omogućava stanje dobrog zdravlja. Japanci zovu ovu spiritualnu energiju KI, Kinezi Chi u Evropi Rauch, što znači dah života. Lečenje pranom bilo je rasprostranjeno u prastarim civilizacijama. Isceljivanje se postiže jednostavnim odstranjivanjem negativne i bolne energije sa energetskog tela, a potom se dovodi sveža i čista PRANA. Lečenje pranom se koristi za prevenciju i ublažavanje i isceljenje u fizičkom, emotivnom i mentalnom oboljenju.

Tehnike i njihovo usavršavanje i prilagodjavanje savremenom čoveku omogućio je Master Choa Kok Sui. Polaznici njegovog učenja podižu svest i iskušuju spiritualni razvoj, mentalnu budnost, emotivnu ravnotežu i visoki nivo energije. Njegova metodologija učenja omogućava polaznicima da dostignu nivo učenja koji im može biti važan za ceo život. Fizički dodir nije potreban zato što se radi isključivo na energetskom telu. Iz razloga što se svaka negativnost ili svaka bolest, stres ili emocija manifestuje na energetsko telo pa tek onda na fizičko. I zato ovom tehnikom možemo na vreme da ustanovimo bolest koja preti fizičkom telu.

 

Metod je dosta lako pretstavljen da svako može da ga primenjuje i rezultati su očigledni. Lečenje PRANOM se primenjuje od strane lekara, fizioterapeuta, kiropraktičara I drugih.

 

ŠTA UKLJUČUJE LEČENJE PRANOM?

 

Lečenje pranom je model lečenja bez dodira. Klijent udobno sedi, sa zatvorenim očima I sa dlanovima postavljenim na gore. Jezik klijenta je postavljen na gornje nepce, čime se olakšava protok energije niz telo. Ovo je dobro poznat metod i funkcioniše na sličan način kao I reiki I slične energo terapije. Prana terapeut skenira energetsko telo osobe koju tretira. Ovaj proces omogućava da se utvrdi veći deo zdravstvenog stanja energetskih centara (čakri), gde može da bude nagomilana energija ili da bude nedostatak energije. Energetsko telo se zatim čisti I energizuje, što omogućava da telo rebalansira sopstveno energetsko stanje. Lečenje pranom se najčešće doživljava kao prijatno i opuštajuće iskustvo. Nije neobično da se oseti kretanje energije oko tela i olakšanje kod tretiranih osoba.

 

 

PREDNOSTI LEČENJA PRANOM

-Prirodno i ne-agresivna forma lečenja

-dopunjava ostale terapije

-pojačava imuni sistem

-nagomilava bistrinu i stabilnost uma

-unapredjuje lični duhovni razvoj

-Bezbedno je.

 

 

 

UOBIČAJENA OBOLJENJA GDE SE PRIMENJUJE LEČENJE PRANOM

 

Lečenje pranom je model gde se omogućava tretiranje najrazličitijih stanja. U procesu rebalansiranja na energetske centre, fizička, emocionalna i psihološka stanja tretirane osobe mogu da budu poboljšana. Često, kada zapadna medicina ne moze mnogo da ponudi, lečenje pranom je odlična dopunjujuća forma terapije.

 

 

 

autor teksta - “Aleksandar Jovanović”

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak