IRECA – Institut za Istraživanje i Primenu Kosmicke Energije

 

 

I.R.E.C.A. metoda nam je dostupna kao veoma jednostavna, ali efikasna tehnika, koja nam pomaže da harmonizujemo funkcionisanje naših energetskih centara, omogućujući nam da ostvarimo pun potencijal i balans našeg energetskog stanja.


To vodi kao vidljivim, uočljivim i pozitivnim promenama u našem mentalnom, fizičkom i emotivnom blagostanju.

Sve žive formacije, uključujući i ljudski organizam su povezane sa beskonačnim izvorom energije koja kreira naš univerzum. Mi apsorbujemo tu energiju time što jedemo i pijemo. U svim drevnim kulturama i tradicijama možemo naći dokaze za ideju da sva ljudska bića takođe učestvuju u cirkulaciji energije preko osetljivih organa poznatih kao energetski centri.

Ovi centri su lokacije u našem telu koje služe kao kapije koje za ulaz ili izlaz. Oni su alati sposobni da se razviju za produkciju i preobraćanje naših unutarnjih ili spoljnih stvarnosti.

Integritet ovih centara utiče na kvalitet naše veze sa spoljašnjim svetom kao i na fizičke organe i fiziološke funkcije koje su povezane sa njima. Harmonično funkcionisanje energetskih centara je često ugroženo svakodnevnim životom, što vodi do fizičkog, emotivnog i mentalnog disbalansa. To dovodi do simptoma kao što su glavobolje, problemi sa krvnim pritiskom, nesanice slabog imunog sistema i poteškoća sa koncentracijom, kao i sa promenama raspoloženja, i iznad svega na našu sposobnost da živimo i vodim život sa odgovornošću i svesnošću.

Svi kursevi su organizovani od strane Life Quality Project Internacional-a. Organizacija ima cilj da razvije i podeli tehnike koje mogu da poboljšaju i uvećaju intenzitet naših života.

kontakt: Ana Miljić

Beograd Pančevo..

Kontakt telefoni: +381 60 0247 292 , +381 64 614 69 80

zvaničan email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


      Sajt LQP grupe.
      IRECA stranica na Facebook-u.
      Link o prezentaciji IRECA tehnike na engleskom i španskom jeziku.

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak