Udruženje Regresoterapeuta Srbije

Udruženje Regresoterapeuta Srbije praktikuje individualan rad sa klijentima kao i organizaciju događaja u vidu predavanja, seminara, radionica i ostalih vidova edukativnih formi u domenu ličnog razvoja.

 

Udruženje Regresoterapeuta Srbije - Beograd

 

Website: https://regresoterapija.com/

FB: https://www.facebook.com/udruzenjeregresoterapeutasrbije/

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt: https://regresoterapija.com/o-nama/

 

Udruženje Regresoterapeuta Srbije praktikuje individualan rad sa klijentima kao i organizaciju događaja u vidu predavanja, seminara, radionica i ostalih vidova edukativnih formi u domenu ličnog razvoja.

Pomoću tehnika regresoterapije, uspešno putujemo u unutrašnje predele, prevazilazimo prepreke i omogućavamo sebi život kakav želimo.

Dubinska regresoterapija sa kojom se mi služimo je sinteza raznih psihoterapeutskih i transpersonalnih tehnika i kombinuje znanje iz psihologije, šamanizma, raznih pravaca psihoterapije i transpersonalnih nauka. DR je strukturisana terapija sa tačno definisanim procedurama i metodama koje terapeut koristi u zavisnosti od same prirode klijentovog problema. Regresoterapeut će se koristiti različitim tehnikama kako bi pomogao  klijentu da istraži svoje unutrašnje iskustvo uz davanje podrške i prostora za klijentove doživljaje. Klijent i terapeut se tokom rada nalaze u ravnopravnom odnosu, neposrednom i otvorenom, koji je regulisan jasnim i doslednim stručnim i etičkim normama. U procesu terapeut ne sugeriše klijentu, ne procenjuje ga, ne daje savete i ne rešava problem umesto klijenta. Same tehnike sa kojima se terapeut služi u regresoterapiji su prilagođene jeziku podsvesti i tehnike su asocijativne, operišu simbolima. DR se ne bavi dijagnozama, već ljudima koji imaju zastoj u psihickom, emotivnom i duhovnom razvoju.

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak