Snimanje i analiza aure

 

kontakt:

Manja Stefanović

063 7567 453

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.snimanje-aure.blogspot.com

oblast bavljenja: SNIMANJE I ANALIZA AURE, ENERGIJE I SVESTI

SNIMANJE I ANALIZA AURE

www.snimanje-aure.blogspot.com

Ukoliko niste znali, aura ili energetski omotač živih bića - postoji. Još od 1929 godine, kada je ruski inžinjer Sejmon Kirlijan dovršio eksperimente, započete 40-ak godina ranije, i konstruisao aparat (Kirlijanova kamera),  ovo bio-polje može da se snimi.Danas, 90 godina nakon konstruisanja prvog aparata, omogućeno nam je da snimimo, daleko razvijenijom tehnologijom, u realnom vremenu čitav niz karakteristika našeg bio-polja (boju, intenzitet, veličinu i td.).

AURA

Aura predstavlja isijavajuću energiju ljudskog tela i specifičnu vibraciju svesti i svesnosti.

Ljudska aura predstavlja izuzetno složen i suptilan energetski sastav, na izvestan način sličan aurama mnogih živih bića u kosmosu, pa čak i aurama nekih nematerijalnih živih bića. Njena namena i zadatak je da ostvari suštinski razvoj čoveka i to u fizičkom, intelektualnom i duhovnom pogledu. Bez nje bi nastanak i opstanak ljudskog bića bio nemoguć. Ljudska aura poseduje niz osobina i mogućnosti i zahvaljujući njima ljudski organizam može da funkcioniše na uobičajen način. Stoga je ljudska aura suština ljudskog bića, dok telo predstavlja neku vrstu realizacije funkcionisanja aure koje se izražava na načine koji su ljudima poznati.

Snimanje aure nam omogućava uvid u mnoge informacije, zbog toga što je aura - multiinformaciono polje, koje može da nam pruži mnoštvo podataka o ličnosti - ona postaje okvir za razumevanje naših odnosa sa drugima, karijere, duhovnosti, životnog stila, rukovodjenje kako telesnih tako i umnih procesa. Ona nam takodje daje specifična sredstva, uvid i svest o neophodnim i konkretnim  promenama u životu. Aura je ključ za partnerstvo sa sopstvenim "Ja".

ENERGETSKI CENTRI

O ebergetskim centrima se znalo vekovima, tradicionalna kineska medicina je znala gotovo sve o njima. Iz tog drevnog znanja ostala je disciplina – akupunktura i akupresura – koje se zvanično smatraju priznatom, širom sveta, medicinskom praksom.

U ljudskom telu ima 365 akupuntkturnih tački i 12 meridijana.

Takodje u telu imamo 7 glavnih energetskih centara – čakri ili vortexa. Svaki od njih predstavlja jednu dimenziju svesti, vezan je za po jedno čulo, sistem organa, kao i odredjeni nivo psihičkih karakteristika. U energetskom smislu predstavljaju centre energetskih razmena sa svojom specifičnom vibracijom.

SESIJE SNIMANJA I ANALIZE

Snimanje se vrši stavljanjem dlana na aparaturu za Snimanje Aure koji daje rezultate u realnom vremenu prikazujući ih na ekranu.

Snimanje i analiza nam pokazuju sledeće informacije:

 • · naš tip ličnosti
 • · magnetičnost za odredjene ljude i iskustva
 • · potencijal za bolesti
 • · kako svesne misli i emocije utiču na nas - sopstvene i tudje
 • · mogućnosti i izazovi (snage i slabosti) našeg psiho-energetskog sklopa
 • · šta podsvesno mislimo i osećamo, u odredjenim situacijama
 • · namere i želje
 • · kako drugi utiču na nas, kojim intenzitetom
 • · naš energetski, mentalni, fizički i duhovni status
 • · izbalansiranost muškog i ženskog principa – osnovni životni principi
 • · kojim pravcima treba da se krećemo u cilju samo-ostvarenja
 • · način vaspitanja i pristupa deci
 • · karmičke lekcije koje treba u ovom periodu da naučimo i spoznamo
 • · kako energetske i druge terapije, kristali, homeopatski lekovi i sl. utiču na nas
 • · da uvidi šta je njen problem i gde se krije blokada (na bilo kom nivou)

 Pre svega snimanje aure - ima za cilj veoma direktno upoznavanje sa svojim podsvesnim, svesnim i nadsvesnim elementima.

VRSTA ANALIZA

Odredili smo dve vrsta analiza. Jedna je Opšta analiza na kojoj se dobijaju svi relevantni energetski elementi i parametri: energetski status, boja i veličina aure, energetski nivo telesnog, duševnog i duhovnog, veličina i oblik čakri – energetskih ventara, status meridijana i slično.

Detaljnom analizom se pored opisanog, bavimo i konretnim snimanjem i analizom situacija, odnosa, traženja najboljeg kanala izražavanja i td. Ova analiza i snimanje traju oko 80ak minuta, i u okviru nje se bavimo uzrocima problema, blokada i neizražavanja životnih potencijala.  Dobija se pisana analiza, dok se aktivno bavimo, na licu mesta, pronalaženjem i iznalaženjem najboljih načina izlaska iz date situacije/stanja.

Izuzetno korisne informacije i uvidi stiču se ovim psiho-energetskim koučingom.

 

Primer promene aure i harmonizacija čakri nakon energetskih tretmana.

SLIKA PRE TRETMANA

SLIKA NAKON TRETMANA

 

Rešavanje kriznih situacija i izlaska iz njih

 Uz psiho-energetski koučing i vodjenje traže se najadekvatniji načini regeneracije i razvoja osobe. Osoba uvidja koja su najefikasnija sredstva delovanja za nju samu, koja će primenjivati nakon sesije po svom izboru.

Takodje na snimanju aure i energije koji je u realnom vremenu možemo videti kako odredjeni predmeti (kristali, amajlije idt), lekovi (homeopatski, florni i td.) utiču na nas.

Ono što takodje veoma precizno možemo uvideti je kako odredjene energetske terapije utiču na nas: reiki, rekonekcija, bioenergija i td.

Analizom snimanja u realnom vremenu uočavaju se parametri komunikacije izmedju svesti, podsvesti i nadsvesti koja je veoma bitna za naš nesputan život i razvoj.

Takodje možemo uočiti kako i na koji način ljudi, situacije i odredjena sredstva  utiču na nas, a samim tim pronalazimo i najslabiju unutrašnju "kariku" na kojoj treba da "poradimo".

SNIMANJE DECE

S obzirom da je snimanje aure i energije bez štetnih zračenja i posledica - snimanje dece,  za roditelje  može biti iznenadjujuća prijatna situacija u kojoj oni mogu veoma direktno, upoznati svoje dete i videti njihove reakcije. Na osnovu toga mogu promeniti pristup vaspitanju i gradjenju što lepšeg i kreativnijeg odnosa. Takodje decu, na vreme, mogu usmeriti ka – ostvarivanju njihovih kretaivnih potencijala.

 Radujemo se svakoj osobi, koja uz pomoć Aura Metra i našeg vodjenja, može da razume i uvidi  sebe, svoju situaciju i odnose koje gradi sa drugima, na direktan i jasan način. Ideja "alternative" jeste u tome da shvatimo predivne puteve samorazvoja, upoznavanja sebe i svojih pravih potreba na svim nivoima, otkrijemo svoje predivne potencijale, a uz snimanje aure, energije i svesti, svima nam je veoma  olakšan ovaj "zadatak".

Manja Stefanović

063 7567 453

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak