EFT tehika emotivne slobode

kontakt:

Jasmine Kovačev

Kontakt telefon:

063/160-8116

063/16-67-877 Zorica

mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za više informacije pogledajte naš sajt wwwTehnikaEmocionalneSlobode.com

 

oblast bavljenja:

EFT je jednostavna tehnika sa fascinantnim rezultatima. Tehnika na efikasan i celovit način rešava probleme na nivou njihovog nastanka, bilo da su u pitanju emocije, stres, samosabotaža, zdravlje, posao, sport, međuljudski odnosi, roditeljstvo, lični razvoj, postizanje unutrašnjeg mira...

 

Uvodna reč Jasmine Kovačev

Kao internacionalni EFT ekspert i coach za vrhunska dostignuća, uputiću Vas u Tehniku koja će zauvek promeniti Vaš život, i ukoliko budete dovoljno istrajni osposobiti Vas da premostite ono što Vas razdvaja od vašeg cilja.

EFT je jednostavna tehnika sa fascinantnim rezultatima. Tehnika na efikasan i celovit način rešava probleme na nivou njihovog nastanka, bilo da su u pitanju emocije, stres, samosabotaža, zdravlje, posao, sport, međuljudski odnosi, roditeljstvo, lični razvoj, postizanje unutrašnjeg mira... Često EFT poredimo sa prelepim insturmentom npr pianinom. U zavisnosti ko svira za pianinom, zavisi i kakva muzika bude proizvedena. Što više znamo, više možemo postići.

Njeni rezultati ponekad deluju zapanjujući!

 

Biografija

Jasmina Kovačev, poreklom Novosađanka, već dugi niz godina živi na Novom Zelandu. Učenje, kao i lični i profesionalni razvoj smatra nerazdvojnim delom svog životnog puta.

Nakon završenog fakulteta krenula je sa ne konvercionalnim edukacijama, dipromirala herbalnu medicinu, završila primenjenu irodologiju, a zatim i holističku irodologiju. Sticaj okolnosti ju je naveo na dalje studije različitih modaliteta energetske psihologije prvenstveno Tehnike Emocionalne Slobode (EFT) čiji je priznati internacionalni ekspert. Radi upotpunjavanja svojih znaja završila je edukacije u 27 disciplina: NLP Master praktičar, Neuro integraciju, Novu Nemačku medicinu, Intergrativni Coach za zdravlje primenom Meta Medicine, Dodir za zdravlje, Obuku za konsultante za uspešnost u životu, Life Coaching, Coach za uspešno stvaranje izobija tj Wealth Coaching, kao i mnoge druge edukacije. Pohađala je brojne biznis seminare i treninge kod svetski poznatih preduzetnika kako bi mogla da pomogne drugima i u toj oblasti.

Jasmina je autor Knjige ”Preobrazite svoje slabosti u snagu”, osnivač Studija za edukacije i vrhunska dostignuća i Peak Performance Studia, certikovaia trener profesionalne medjunarodne organizacije AAMET koja promoviše EFT za samopomoć, kao i kvalitetnu edukaciju terapeuta.

Svoje iskustvo koje je stekla radom sa više hiljada klijenata širom sveta integriše u svoje treninga jedinstvenog kvaliteta. Upravo zbog toga, Jasminini treninzi su poznati po izuzetnoj energiji i njenoj stučnosti u širokom spektru.

Informacije o tehnici

“Probajte EFT na svemu!”
Naše negativne emocije su veliki uzročnici većini fizičkih bolova i oboljenja. Zar to nije zastrašujuće?

Velika stvar je ta, da postoji način da se to reši. Neodstajuća karika je konačno pronađena i brzo se širi. I zove se EFT tehnika. Tehnika Emocionalne Slobode – EFT, je bazirana na klasičnim principima akupunkture i moderne Ajnštajnove teorije. Sastoji se od jednostavne procedure tapkanja akupunkturnih tačaka bez nelagodnosti akupunkturnih igala. Kod pravilne primene tehnike dolazi do brzog podešavanja energetskih meridijana dok smo pažljivo mentalno podešeni na ono što je u osnovi problema. Na ovaj način je uspostavljena važna veza između uma i tela. Mnogi je zovu i emotivna akupresura ili psihološka akupresura, a pripada novoj oblasti koja se zove Energetska Psihologija.

Pored toga što je tehnika najviše primenjivana na emotivnim problemima koji su često uzročnik zdravstvenih problema, sve više se koristi u mnogim drugim oblastima. Principi su isti, a znanje korisnika u oblast primene tehnike, kao i umetnički deo veštine same tehnike, je ono što čini razliku u kvalitetu seansi i dobijenim rezultatima.

Kome može koristiti ova tehnika?

EFT je pokazao impresivna poboljšanja u širokom spektru problema uključujući:

 • Traumatična sećanja
 • Regulisanje stresa
 • Strahove i fobije
 • Vaspitavanje dece
 • Zavisnosti
 • Širok spektar fizičkih problema
 • Ublažavanje i prevazilaženje bolnih stanja (uključujući i hroničan bol)
 • Sopstveni imidž
 • Lična dostignuća
 • Biznis dostignuća
 • Dostignuća u prodaji
 • Sportska dostignuća
 • Rad sa životinjama

Tri glavne oblasti u kojima Jasmina koristi EFT primene

 • Rešavanje određenih emotivnih problema i neutralizovanje trauma iz prošlosti
 • Poboljšanje zdravstvenog stanja, uklanjanje bolova kojih nikako drugačije ne možete da se rešite, ili kombinacija različitih tehnika
 • Uklanjanje određenih blokada sa puta ka svom uspehu

 

EFT – Tehnika Emocionalne Slobode (emocionalna akupresura)

 

EFT nivo I - dvodnevni seminar

Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizičkog bola. Ugrađivanje pozitivnih emocija i postizanje unutrašnjeg mira. U okviru ovog treninga naučićete i sistematski pristup za “čišćenje” svoje prošlosti u cilju postizanja ličnog mira.

EFT nivo II - dvodnevni seminar

Preduslov za pohađanje nivoa dva je završen EFT nivo jedan. Proširuje i produbljuje znanje sa nivoa jedan i dalje nadograđuje blaže pristupe neprijatnim sećanjima, menja limitirajuća ubeđenja i daje prva znanja za rad sa drugima. Za solidan nivo samopomoći preporučuju se oba nivoa. Takođe, oni su i prvi korak u sticanju znanja za profesionalnu primenu tehnike na drugima.

Oni koji žele da započnu rad sa drugima mogu raditi certifikaciju najnižeg nivoa praktičara po standardima renomirane internacionalne organizacije AAMET. Svi koji završe nivo dva imaju pravo da rade test i oni koji ga uspešno polože dobiće certifikat o dostignuću tj. AAMET certifikat EFT praktičara nivoa dva (najniži praktičarski nivo). Jasmina Kovačev je kvalifikovani trener AAMET.

EFT nivo III - jednogodišnja kompleksna edukacija

Polaznici kažu da je ovo nivo na kom počinju da sagledavaju pravu dubinu, širinu i stvarne mogućnosti EFTa u profesionalnoj primeni. Ovo je kompleksna edukacija koja kreće sa dva dana treninga, zatim podrazumeva jednogodišnji program tematskih treninga, praktičnog rada i grupne supervizije u vidu telekonferencije, da bi se nakon toga završila sa dva dana finalne radionice. Prvi dvodnevni trening je početak edukacije ka nivou tri EFT praktičara po AMMETu.

Grupni tretman i demonstracija EFT-a - celodnevni grupni tretman -

Radionica je idealna prilika za sve koji žele da osete koristi grupnog rada i oslobode deo svog emocionalnog i mentalnog tereta. Prisustvo grupnom tretmanu ne zahteva prethodno znanje EFTa, međutim mnogi nakon završenog EFT nivoa dođu kako bi u praksi videli i ujedno oslobodili neke od svojih opterećenja (a svi ih imamo!).

Pored gore navedenih treninga održavam i sledeče seminare iz Serije “Okrugla Duga”

-Dobrodošli u svoju budućnost -dvodnevni seminar-

-Svesno roditeljovanje i EFT- dvodnevni seminar

 

-Kako postati i ostati zdrav sa osvrtom na emocionalne uticaje i ulogu EFTa

 

-Probudite prodajnog genija u sebi - dvodnevna transformaciona radionica –

 

- koorporativni treninzi prema potrebi organizacije

Predavač Jasmina Kovačev energetski psiholog internacionalni EFT trener, Coach za vrhunska dostignuća

 

Zašto sada? Sad je pravi trenutak!
Ako ne sada, kada? Ništa nije slučajno i ako već imate u rukama ovaj tekst, došao je do vas sa razlogom. Mnogi ga neće dobiti niti pronaći. Napravite prvi korak ka usvajanju znanja koje će vam biti korisno do kraja života. To je jedina investicija u sebe koju vam niko ne može oduzeti, bilo da se radi o ličnoj primeni ili profesionlnoj. Prijavite se na seminar

 

Pokreni se!

Odbaci stege svoje podsvesti

Spoznaj celinu ključnih oblasti

Dostegni svoje mogućnosti

Uživaj u svojoj stvarnosti

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak