Sonja Simonovska,

autorica knjiga, sertifikovani predavač za međunarodno školovanje Integrativnog disanja, energoterapeut, psihološki i životni savetnik, terapeut Integrativnog disanja, Ajurveda terapeut, osnivač Programa LENS- Lakoća življenja-Energija-Sreća.

Živi i radi u Beču i drži seminare u više zemalja.

www.lens.co.at

Knjiga može da se naruči na: 

 

oblast bavljenja:

Kvantna transformacija

Koliko god da je naše znanje, ono je samo mrvica celokupnog znanja.U ovoj knjizi je kroz Metod Kvantne Transformacije veoma jednostavnoobjašnjen način ulaska u Univerzalno kvantno polje koje zna sve, da bi nam ono dalo potrebne odgovore za rešenje životnih problema ili pak otvorilo nove vidike na putu duhovnosti i transformacije svesti.

U to sveznajuće polje, koje je u stvari polje čiste svesnosti ili čiste ljubavi ulazi se uz pomoć kvantnih talasa, koji se stvaraju korišćenjem Metoda-2-tačke, jednog od znanja drevnih kultura, čiju delotvornost sada dokazuje i moderna nauka.

Kvantna transformacija daje načine kombinovanja Metoda-2-tačke sa svim metodama savremene psihoterapije i ličnog razvoja omogućavajući pri tome revolucionarne rezultate.
Knjiga obiluje jednostavnim, primenljivim i veoma delotvornim vežbama za razne životne situacije, kao i za veoma kompleksne i suštinske životne izazove, probleme i teme, i sve ono sa čime se svako od nas na svom životnom putu suočava.
Ovo je praktična primena dubokih spiritualnih učenja u svakodnevici, u cilju ostvarenja srećnijeg i ispunjenijeg života.

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak