kontakt:

Procesi stvaranja - sinergija

Drago Bjelica
Beograd


www.putbogospoznaje.com

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

oblast bavljenja: Iz knjige se može sagledati ukupna relativnost postojanja i tranzicije ispoljavanja iz implicitnih u eksplicitne poretke i obrnuto.

Knjiga Procesi stvaranja - sinergija

Ona je rezultat iskušavanja celovite spoznaje (čulna spoznaja plus intuitivna spoznaja). U knjizi su date zakonitosti i procesi stvaranja i ispoljavanja počev od kretanja iz neispoljenog kroz kosmičko, vasionsko i zemaljsko ispoljavanje, od početka manifestovanja do danas i do kraja završetka evolucije.

Iz knjige se može sagledati ukupna relativnost postojanja i tranzicije ispoljavanja iz implicitnih u eksplicitne poretke i obrnuto.

Knjiga daje odgovore na mnoge misterije koje su isticale religije, filozofije i nauke, i služi kao osnova na putu razvoja uma i svesti. Knjizi se prilazi meditativno , i ona će Vam otvarati sve brave i dimenzije.

Drago Bjelica Rođen 6. Aprila 1939. godine na visoravni Ćesim (1150 m n.v.).

U drugoj godini života imao promenu identiteta. Oduvek sa velikom željom za spoznajama manifestacije i istine, što je uslovljavalo gustu sudbinu iskustava.

Srednje obrazovanje stekao u mašinskoj tehnici. Mašinski fakultet završio u Sarajevu. Postdiplomske studije iz organizacije završio u Sarajevu. Doktorsku tezu „Granice rasta i razvoja“ uzeo u Beogradu. Rad na ovoj tezi izveo me na ovaj put Bobospoznaje. Četiri godine radio u „Igman - Konjic“ na poslovima razvoja i rukovođenja. Od 1967. do 1992. radio u „Unisu“ od njegovog osnivanja do izbijanja rata. U čitavom tom periodu radio i rukovodio poslovima razvoja i organizovanja „Unisa“, koji je 1992. dostigao 60.000 zaposlenih, 250 organizacija udruženog rada i 2 milijarde dolara godišnjeg izvoza. Bio jedan od dvojice ljudi koji su kompaniju stvarali duhom.Više puta nevoljno zavirivao u dimenziju smrti (ranjavanja, davljenja, gangrena, alergijski šokovi i povrat adrenalinima). Slične uvide u druge dimenzije sticao svesno kroz ucelovljenja spoznaje. U cilju spoznaje sebe, pored naučnih pristupa u oblasti sociologije, psihologije, filozofije, fizike, kosmologije i religije, rano se počeo baviti i graničnim oblastima, antropozofije, teozofije, gnostike, hermetizma, okultizma i slično, što je bogatilo širinu i dubinu spoznaje sa iskustvima drugih dimenzija postojanja i sa drugim i celovitim pogledom na svet i postojanje.Zbog porekla i nasleđa kao i reinkarnaciskog iskustva cijelog života bio sam diskriminisan i ostao bez zavičaja bez prava na rad, bez imovine i ekonomski ograničen,pez porodice ,što sam prihvatao kao milost božiju da ostanem skroman, štedljiv, tolerantani da se mogu baviti putem Bogospoznajre. Radost, spoznaje zivota u sadašnjosti i spoznaji manifestacijeje rezultat su i nagrada mojih ograničenja i evolucije.

Sada su mi isključiva preokupacija oblasti o kojima pišem i objektivno živim na prostorima Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske u kojima su ostali i tragovi moga minulog rada.

Autora možete kontaktirati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak