knjiga

PREOBRAŽENJE DUŠE

kontakt:

Ana Ćović
 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

oblast bavljenja:

Istinita priča o Bogu i vantelesnom iskustvu tokom dejstva totalne anestezije. Da li su snovi samo snovi ili je naš zivot najveći san?

Kratak sadržaj:

Nakon gubitka drugarice u saobraćajnoj nesreći, nestala je vera u Boga. Ubrzo nakon toga, operacija pod dejstvom opšte anestezije, promenila je sve, otvorivši vrata duhovnog sveta u kome se postojanje nastavlja, na potpuno drugačiji način. Susret i razgovor sa bićima u duhovnoj ravni, samo su deo knjige u kojoj autorka, u autobiografskoj ispovesti, iskreno, otvoreno, hrabro i vrlo jednostavnim stilom, govori o kompleksnim temama, čime čitaocu daje na dlan određena spoznanja, čitko i razumno. Knjiga sugeriše da jedino živeći hrabro, u skladu sa glasom svog unutrašnjeg bića, dajemo smisao životu, jer u suprotnom postajemo robovi društva, normi i običaja. Ovo je svojevrsni duhovni vodič koji nas podseća da su Bog i raj u nama, i da nam nikakvi posrednici na putu njihovog pronalaženja nisu potrebni. Radnja ima bajkovito – realni prizvuk. Kada se najmanje budete nadali, iz vrlo živopisnih opisa vremena u kome živimo poslednjih decenija, prožetih autorkinim buntom i neprihvatanjem nametnutog, materijalističkog koncepta, bićete bačeni u nešto između magije, sujeverja, sna i mašte. U čaroliju kao mogući izbor.

Cena je trenutno 500din ali proverite i poručite  na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak