kontakt:

Čarobnjakovu želju"

možete poručiti na telefon 063 1608116

ili preko sajta

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

oblast bavljenja:

"Čarobnjakova želja" je EFT knjiga/slikovnica najpre namenjena deci, a zatim i svima koji o deci vode računa.

 

"Čarobnjakova želja"

 

"Čarobnjakova želja"je EFT knjiga/slikovnica najpre namenjena deci, a zatim i svima koji o deci vode računa. EFT ili Tehnika emocionalne slobode (www.TehnikaEmocionalneSlobode.com) je fantastičan alat pomoću kog će dete znatno lakše prevazilaziti mnoge izazove svog detinjstva i time graditi lepšu, bolju i srećniju budućnost. Nije li to ono što bi svaki roditelj poželeo svom detetu?

Autor knjižice, Brad Yates, vrsni je EFT praktičar. Kroz priču o čarobnjaku koji je poželeo da pomogne svojim prijateljima - seljanima, korak po korak je objašnjeno kako primeniti EFT. Veoma jasno je dato kako to da stimulisanje bioaktivnih tačaka po telu dovodi do toga da se osećamo dobro, budemo skoncentrisani, uspešni, srećni, nasmejani, zdravi. Podnaslov knjižice "Kako je (čarobnjak) oterao Bljakave / Priča o čaroliji u tebi" upravo opisuje ovaj proces.

Knjižicu je, u organizaciji Jasmine Kovačev (još jednog vrsnog EFT praktičara i trenera), u oktobru 2012. godine izdalo Udruženje za unapređenje životnih dostignuća iz Novog Sada.

"Čarobnjakova želja" je pravi poklon svakom detetu i svakom roditelju. Za razliku od drugih slikovnica, ova podučava o životnoj veštini primenjivoj u svakoj "bljakavoj" situaciji. Sve što je potrebno je da svojim "čarobnim štapićima" pokrenemo sopstvenu čaroliju.

 

Pogledajte šta su stručnjaci napisali o knjižici www.tehnikaemocionalneslobode.com/promo/Utisci-i-preporuke-oktobar-2012.pdf

"Čarobnjakovu želju" možete poručiti na telefon 063 1608116 ili preko sajta www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak