EFT NIVO OSNOVNI (poslednji za ovu godinu)

Print

IZDVAJAMO - OBAVEŠTENJE


Studio za edukaciju i vrhunska dostignuca i Jasmina Kovačev pozivaju Vas na:
EFT NIVO OSNOVNI (poslednji za ovu godinu)
Subota i nedelja 17.i 18.11.2018
od 10-18,30h Beograd

Za one koji bi hteli da nauče kako da primenjuju tehniku na sebi, kao i za sve one koji žele postati uspešniji u svojoj profesiji dodavanjem ovog moćnog alata imate priliku pohađanjem osnovnog EFT treninga.Zamislite, kako bi to bilo kada bi svakog trenutka imali mogućnost umanjiti vlastitu napetost, bol, umanjiti teške emocije... To je moguće. Provedite dva izuzetna dana i osnažite se znanjem koje ćete koristiti za pomoć samom sebi ili krenite u edukaciju kako bi dodali ovu efikasnu tehniku svojoj profesiji i postali još uspešniji kao medicinski radnik, alternativac, psiholog, coach, trener, edukator... Stotine hiljada ljudi u svetu se okreću ovoj revolucionarnoj tehnici.OPREZ: EFT je moćna tehnika ali postoji velika opasnost da se tehnika objasni kao jednostavna i shvati olako. Razlog leži u tome što tehnički deo tehnike mogu naučiti i mala deca na vrlo bazičnom nivou. Tehnički deo je samo neophodan deo, a ni blizu suštini. Nakon puna dva dinamična dana polaznici su osposobljeni za isključivo rad na sebi na bazičnom nivou. EFT je moćna i duboka tehnika koja samo izgleda jednostavna. Za profesionalnu primenu, ovo je samo prvi korak. Majstorski nivo EFTa se uči godinama.Šta su rekli neki od polaznika:„Ako mogu sada da promenim moju emocionalnu stvarnost o događajima u prošlosti, onda mogu da promenim i samu prošlost i oslobodim se njenog tereta.“ Z.L.

„Jako lepo, precizno uz dosta slikovitih primera i praktičnog rada. Sve vrijeme se osećala izuzetno pozitivna energija, što je za posebnu pohvalu.“ J.

„Tehnika je predstavljena na jako uverljiv, spontan i zanimljiv način. Um mi je sve vrieme bio uz predavača.“ I.S

Poklonite sebi tehniku koja će vam olakšati život. Osigurajte mesto i prijavite se ODMAH na telefon: 063 1608116 ili online: Link za prijavu i na www.TehnikaEmocionalneSlobode.com


Dana 26. i 27. Novembra ili od 26. do 29. Novembra. od 10 do 18,30 pozivamo Vas na Srednji nivo EFT tehnike na dvodnevnu edukaciju za naprednu samopomoć ili četvorodnevnu za one koji nameravaju ući u proces certifikacije.

Ovaj trening proširuje i produbljuje stečeno znanje sa Osnovnoga EFT treninga i produbljuje rešavanje neugodnih sećanja, uči nas rešavanju uverenja i pruža osnovna znanja za rad s drugima.

Za solidan nivo samopomoći preporučuje se pohađanje i Osnovnoga EFT treninga kao i dvodnevni Srednji nivo EFT treninga.

Srednji nivo EFT treniga je i prvi korak u sticanju znanja za profesionalnu primenu tehnike na drugim ljudima.

EFT je odličan pri kombinaciji s drugim tehnikama i kompaktibalan je sa svim pristupima. Ima veoma široko područje primene. Unapredićete svoju praksu uvođenjem ove moćne tehnike. Sve je više konvencionalnih i alternativnih praktičara u svetu koji uključuju EFT u svoj rad.

Više informacija i prijave na 063 160 8116, 069 427 6669 viber ili online
www.TehnikaEmocionalneSlobode.com


tekst pripremila:Z
OPŠTE INFORMACIJE:

Vama važnu informaciju možemo proslediti članovima liste.

"NOVO" UŽIVO VIDEO PREZENTACIJE

besplatno webinari

besplatno za predavače i neograničen broj prisutnih. DETALJNO

NA SAJTU kalendar događaja za Beograd, Novi Sad...

DODAJTE I VI BESPLATNO VAMA ZNAČAJAN DOGADJAJ
Sve je godinama uvek besplatno, oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica i svega što je tematika sajta Sokaka Ezoterije
IZDVAJAMO

KONTAKT SA NAMA:

IZDVAJAMO
ODJAVLJIVANJE SA E-MAIL LISTE
Ako ne želite da više da primate vesti sa liste posaljite E-Mail na adresu sokakezoterije@gmail.com ili koristite automatsko odjavljivanje CLICK NA

Članovi Mail liste se svojevoljno prijavljuju na listu i u svakom trenutku se mogu odjaviti sa iste.

NAPOMENA: Sokak Ezoterije neće koristiti E-mail adrese članova liste u druge svrhe, davati ih trećim licima niti ih zloupotrebljavati na neki drugi način.