Divčibare. Tri dana ličnog razvoja SOUL RETREAT: HARMONIZACIJA ODNOSA

Print

IZDVAJAMO - OBAVEŠTENJE


Dragi prijatelji,

SOUL RETREAT: HARMONIZACIJA ODNOSA
 
 
Akademija za regresoterapiju (www.akademijazaregresoterapiju.org) vas poziva na nezaboravan Soul Retreat na temu Harmonizacije odnosa, koja će se održati na Divčibarima, u periodu od 19-21.04.2019., po promotivnoj ceni.
 
Soul Retreat ili u prevodu Duševno povlačenje idealan je koncept ličnog razvoja koji podrazumeva izlazak iz mesta stanovanja, u ovom slučaju Divčibare, druženje sa učesnicima kao i voditeljima programa ličnog razvoja. Program ličnog razvoja opredeljen je tehnikama DCR regresoterapije. Zahvaljujući ovakvom konceptu rada (ličnog razvoja) koji je prisutan u svetu i kod nas poslednjih par decenija, omogućiće učesnicima Retreat-a mnogo brže rezultate od onih uobičajenih koje bi sprovodili u svom svakodnevnom okruženju.
 
 
PROGRAM RETREAT-a
 
 
Program aprilskog Retreat-a prilagođen je učesnicima svih uzrasta (iznad 18 godina), obrazovanja i znanja. Program je uspostavljen oko teme: rada na odnosima koje stvaramo i gradimo u svom životu, a sve u cilju njihovog razumevanja, dekonstrukcije i ponovnog građenja na zdravim temeljima.
Tehnike DCR regresoterapije počivaju na principu da svaka nova informacija, dublje razumevanje i sam doživljaj odnosa u nama samima, pravi i stvara spoljne okolnosti pogodne za promenu samog kvaliteta odnosa. Drugim rečima, svaka unutrašnja promena u nama samima – ima odjeka u spoljnom, objektivnom, svetu. Konkretne tehnike ličnog razvoja koje će primenjivati tokom ovog druženja su: neverbalne tehnike, regresivne tehnike po DCR metodologiji rada, konverzacija i grupna diskusija.
 
Tri dana ličnog razvoja se ne završava samo na Divčibarama, već učesnici u okviru ovog Retreat-a imaju i dodatnu sesiju, nakon mesec dana (koja je uračunata u program) koja će se održati u Beogradu, a učesnici mogu pristupiti online ili pak uživo u prostorijama centra Hipokampus.
 
 
VODITELJI
 
 
Voditelji aprilskog retreat-a su iskusni DCR regresoterapeuti:
Manja Stefanović, edukator praktične nastave Akademije
Veroslava Stanković, mentor i edukator Akademije
Zorica Plavša, PR Akademije
Aleksandra Radulović, mentor i PR Akademije
 
PROGRAM IZLETA
 
 
Izlet počinje 19.04.2019. u petak, u Beogradu, u 15č, odakle će nas mini-bus sačekati zajedno sa organizatorima retreat-a. Usputna stajališta za prijem učesnika su Lazarevac i Valjevo.
 
 
Dolazak u hotel Heba (www.divcibareheba.rs) gde će biti smeštaj našeg izleta. Retreat počinje nakon smeštaja i večere, u konferencijskoj sali hotela. Subota i nedelja su određeni za realizaciju programa retreat-a.
 
U nedelju poslepodne ispred hotela Heba, vraćamo se mini-busem sa izleta.
 
PRIJAVLJIVANJE, PREVOZ, SMEŠTAJ i CENA
 
 
Za sve informacije u vezi Retreat-a možete nazvati na: +38164 5205344, +38169 4483272, pr@akademijazaregresoterapiju.org
 
 
Prijavljivanje na retreat je u toku I traje do 15.02.2019.
 
Smeštaj je u dvokrevetnim I trokrevetnim sobama.
 
Prevoz je mini-busem za potrebe retreat-a.
 
 
U cenu aprilskog Retreat-a spada:
 
1. Prevoz putnika mini-busem sa sledećih lokacija: Beograd, Lazarevac i Valjevo (sva usputna stajalista)
2. Smešta u hotelu Heba na bazi dva noćenja sa punim pansionom
3. Program aprilskog retreat-a (u trajanju od tri dana)
4. Završna grupna sesija u Beogradu (nakon mesec dana)

KOME JE RETREAT NAMENJEN
 
Namenjen je svima onima koji su u aktuelnoj životnoj fazi nezadovoljni postojećim porodičnim I drugim odnosima I statusima; svima onima koji žele da dublje razumeju svoje postupke I potrebe na osnovu kojih će stvarati I kreirati nove odnose sa ljudima; svima onima koji žele da promene postojeće odnose a ne znaju na koje načine I u kom pravcu da ih dalje grade.
 
Namenjeno je svim osobama bez obzira na dosadašnja znanja I životna iskustva, bez obzira da li su ikada do sada učestvovali u ovakvim programima.
Sagledavanje, razumevanje I izgradnja odnosa definiše nas same, realizaciju naših potencijala I kreativnih impulsa, naše osećanje zadovoljstva I svrsishodnosti života, I svakako utiče na naše izbore u bilo kom aspektu našeg života!
 
Uspostavljanje dobrih, zdravih I kvalitetnih odnosa najbolji je temelj ispunjenog života.


tekst pripremila:M:S.
OPŠTE INFORMACIJE:

Vama važnu informaciju možemo proslediti članovima liste.

"NOVO" UŽIVO VIDEO PREZENTACIJE

besplatno webinari

besplatno za predavače i neograničen broj prisutnih. DETALJNO

NA SAJTU kalendar događaja za Beograd, Novi Sad...

DODAJTE I VI BESPLATNO VAMA ZNAČAJAN DOGADJAJ
Sve je godinama uvek besplatno, oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica i svega što je tematika sajta Sokaka Ezoterije
IZDVAJAMO

KONTAKT SA NAMA:

IZDVAJAMO
ODJAVLJIVANJE SA E-MAIL LISTE
Ako ne želite da više da primate vesti sa liste posaljite E-Mail na adresu sokakezoterije@gmail.com ili koristite automatsko odjavljivanje CLICK NA

Članovi Mail liste se svojevoljno prijavljuju na listu i u svakom trenutku se mogu odjaviti sa iste.

NAPOMENA: Sokak Ezoterije neće koristiti E-mail adrese članova liste u druge svrhe, davati ih trećim licima niti ih zloupotrebljavati na neki drugi način.