Seminari sa Sal Rakeli (Sal Rachele) održati u Beogradu tokom marta 2019. godine

Print

IZDVAJAMO - OBAVEŠTENJE


Poštovani prijatelji,

obaveštavam vas o događajima i seminarima koje će

Sal Rakeli (Sal Rachele)

održati

u Beogradu tokom marta 2019. godine:

 

1. Dvodnevna radionica - “Samoopunomoćenje i život u božanskoj svesnosti” će se održati 16. i 17. marta u hotelu Elegance, Beograd, Zrenjaninski put 98a, i trajaće od 10 do 18 časova (oba dana). Hotel se nalazi preko puta Škoda auto salona AutoČačak na samom Zrenjaninskom putu i ima veliki parking sa video nadzorom. Autobusi 95 i 96 staju neposredno pored hotela. Više o ovom hotelu i lokaciji možete saznati ovde http://www.hotelelegance.rs/kontakt.html .

 

1. dan – Samoopunomoćenje – U vremenu u kome živimo često pronalazimo da smo uhvaćeni u

svakodnevnim aktivnostima i obavezama i da nismo u stanju da pronađemo dovoljno vremena ili posvećenosti koji su potrebni da bismo zaista učinili svoja duhovna oruđa i tehnike efikasnim. U ovoj radionici ćemo se baviti praktičnim i visoko efikasnim metodama isceljivanja svih nivoa bica i kreirati sistem za primenu ovih metoda u svakodnevnom životu. Fokusiraćemo se i na vitalne probleme koji prate ovakve situacije kao što su nedostatak podrške od članova porodice i nedovoljna posvećenost ličnom razvoju.

 

2. dan – Život u božanskoj svesnosti – U ovoj radionici ćemo ćemo raditi na transcendiranju ega i percepcije odvojenosti i ulasku u ZNANJE da smo jedno sa Bogom. Istražićemo pitanja kao što su - Šta zaista znači prestanak verovanja u odvojenost od Boga? Kako to izgleda u svakodnevnom životu? Pomoću Salovih duhovnih vodiča i vođenih meditacija, uz muzičku pratnju na klavijaturama, radićemo na isceljivanju vaših najdubljih sržnih verovanja i ovladavanju egom. Bavićemo se praktičnim načinima življenja u božanskoj svesnosti u svakodnevnom životu i integrisanjem vaše prosvetljenosti u sve oblasti vašeg života.

 

Cena za učešće u ovoj dvodnevnoj radionici je 130 evra, ako se uplata izvrši do 05.03.2019.god. i 160 evra nakon ovog datuma. Broj učesnika je ograničen. Prevod je obezbeđen.

 

2. Obuka za tehniku Isceljivanje vremenskih linija (Timeline Healing) – nivo 1

 

Isceljivanje vremenskih linija je moćna terapeutska tehnika koja liči na vođenu meditaciju u kojoj se vraćate nazad kroz vreme i isceljujete vaše prošlo ja. Ona kombinuje elemente regresije u prošle živote sa tehnikom vraćanja duševnih fragmenata i preramljivanjem.

 

Isceljivanje vremenskih linija radi na šest različitih nivoa: fizičkom, emocionalnom, mentalnom, astralnom, eteričnom i uzročnom.

 

Ova tehnika se pokazala kao izuzetno efikasna u terapeutskoj praksi.

 

Ova tehnika je veoma efikasna i u procesu kreiranja. Moguće je povezati se sa svojim uspešnim prošlim ja I iskoristiti njegovu energiju i polet za efikasno kreiranje u sadašnjosti. Isto tako, moguće je povezati se sa svojim budućim ja na željenoj vremenskoj liniji koje je već dostiglo ono što želimo da dostignemo u budućnosti i od njega dobiti savete za važne odluke koje moramo doneti sada.

Da bi neko učestvovao u ovom kursu dovoljno je da ima razvijenu intuiciju. Posedovanje terapeutskog iskustva je plus, ali nije neophodno. Ovaj kurs će se održavati 19, 20, 21 i 22. marta, svakoga dana od 18 do 22h. Prevod je obezbeđen. Mesto održavanja ćemo blagovremeno objaviti.

Cena ovog seminara za sva četiri dana je 200 Evra. Na kraju kursa učesnicima će biti uručeni sertifikati. Broj učesnika je ograničen.

 

 

3. Obuka za tehniku Isceljivanje vremenskih linija (Timeline Healing) – nivo 2

Preduslov za obuku na nivou 2 jeste završen kurs 1. nivoa Isceljivanja vremenskih linija.

Napredna tehnika isceljivanja vremenskih linija je kurs dizajniran da vam da dodatne informacije i raznovrsnost u odnosu na nivo 1. Ovaj kurs se sastoji od intenzivnih instrukcija i meditacija. Kurs se održava 23 i 24 marta u trajanju od 10 do 18 h oba dana sa pauzom za ručak.

 

Ispod se nalazi opis tema koje se rade na nivou 2:

 

1. Još detalja o principu nelokalnosti kvantne fizike

a. možete ići bilo gde u vremenu i prostoru i menjati vremenske linije

b. u bilo kom trenutku linearnog vremena možete imati samo jednu dominantnu vremensku liniju ( paradoks

dede) – vreme u stanju čestice

c. u bilo kom trenutku neliniearnog vremena možete imati višestruke dominantne vremenske linije – vreme u

stanju talasa

d. fizika mogućih i verovatnih stvarnosti – princip nesigurnosti

 

2. istraživanje vaših prošlih, sadašnjih, budućih i paralelnih stvarnosti – prolazak kroz tapiseriju vreme/prostor

(uz dodatnu meditaciju)

 

3. isceljivanje trećih osoba – problem dozvole i slobodne volje

 

a. isceljivanje članova porodice i prijatelja iz ovog života (meditacija)

- duše koje su žive sada

- duše koje više nisu među živima

b. isceljivanje osoba iz prošlih života (meditacija)

c. isceljivanje istorijskih događaja na planeti (meditacija)

d. isceljivanje budućih vremenskih linija u kolektivnoj svesnosti (meditacija)

 

4. genetsko isceljivanje i isceljivanje predaka

 

a. isceljivanje ljudi iz vaše genetske linije/ predaka u realnom vremenu (meditacija)

b. uklanjanje genetskih otisaka i otisaka predaka koji se nalaze u vama (meditacija)

 

5. uklanjanje otisaka i implanta (vojnih, vanzemaljskih, eteričnih, astralnih, zaostalih iz ranijih inkarnacija) (meditacija)

 

6. kombinovanje isceljivanja vremenskih linija sa drugim oblicima isceljivanja

a. kombinovanje sa procesom opraštanja i otpuštanjem karme

b. kombinovanje sa isceljivanjem rukama

c. uzemljivanje i isceljivanje aure i čakri

 

7. primena obrnutog isceljivanja vremenskih linija

 

a. preuzimanje mudrosti iz prošlih života

b. preuzimanje znanja iz ovog života (dobijanje potrebnih odgovora za ispite, prisećanje raznih detalja, itd. )

(meditacija)

c. mentalna projekcija kroz vreme i prostor ( preuzimanje mudrosti od učitelja iz ranije istorije ili iz budućnosti)

(meditacija)

 

8. kako raditi sa teškim klijentima

Cena ovog kursa za oba dana je 200 Evra. Na kraju kursa učesnicima će biti uručeni sertifikati. Broj učesnika

je ograničen. Mesto održavanja ćemo blagovremeno objaviti.

 

 

3. NOVO! - Obuka za tehniku Isceljivanje vremenskih linija (Timeline Healing) – nivo 3

 

Ove godine Sal prvi put uvodi novi treći nivo Isceljivanja vremenskih linija. On se nastavlja na nivo 2, nadograđuje ga, produbljuje i uvodi nove elemente i oblike isceljivanja. Nivoi 1 i 2 su preduslov za nivo 3.

 

Ispod se nalazi opis tema koje se rade na nivou 3:

 

1. Brze seanse (rad u parovima tokom obuke)

Praktikovanje skraćenih oblika Isceljivanja vremenskih linija. Zamislite da se samo na nekoliko minuta vraćate unazad u neko neprijatno osećanje ili misao. Prva osoba vežba tokom meditacije a onda se menjaju uloge I pomaže drugoj osobi da uradi to isto. Na kraju se radi brzo i kratko isceljivanje trećih osoba.

2. Rad sa Višim ja (prizivanje, vizualizacija, stapanje Višeg ja sa meditativnim svetlosnim telom).

 

Prepoznavanje razlike između nižeg ja i Višeg ja. Meditacija – vraćanje nazad u vreme kada je niže ja bilo dominantno i u vreme kada je Više ja bilo dominantno. Praktikovanje prizivanja Višeg ja.

 

Praktikovanje tehnike

 

- “Šta bi više ja uradilo u ovoj situaciji?” Više o preklapanjima. Preklapanje Višeg ja preko fizičkog tela i šest nižih tela. Stapanje Višeg ja i meditativnog svetlosnog tela i njihov zajednički rad tokom isceljivanja.

 

3. Vraćanje unazad u vreme kada je niže ja tražilo pomoć od Višeg ja Meditacija – sećate se vremena kada ste tražili pomoć od Višeg ja. Zatim koristite stapanje Višeg ja I meditativnog svetlosnog tela, vraćate se nazad, odgovarate na zahtev za pomoć i radite Isceljivanje vremenskih linija na tu situaciju. Nakon toga radite u parovima i pomažete klijentu da to uradi. Na kraju, radite sa partnerom i vidite da li to možete da uradite za treću osobu.

 

4. Isceljivanje situacija između života, između inkarnacija

 

Vraćanje u intervale između života i isceljivanje fragmentisanog ja (diskarniranog entiteta ili duhovnog ja) koje postoji između utelovljenja. Pomaganje duhu da prikupi duševne fragmente koji su mu neophodni da bi krenuo u sledeću inkarnaciju ili se uzdigao u više duhovne oblasti.

 

5. Detaljnije o teškim klijentima – rad u parovima

 

Počinjemo sa grupnom meditacijom. Zamislite razne scenarije sa teškim klijentima. Sal će davati primere. Zatim vizualizirate da se vraćate nazad i pomažete klijentu u svakom primeru. Nakon toga radite u parovima I vraćate se nazad u vreme klijentove prošlosti koja je bila teška. Na kraju se vraćate u teško vreme iz života neke treće osobe i radite isceljivanje.

 

6. Grupna terapija

 

Neko od polaznika prezentuje težak scenario ili traumu iz njegovog života, a zatim iz života neke treće osobe. Nakon toga svi učesnici rade Isceljivanje vremenskih linija za tog polaznika i za treću osobu.

 

7. Spajanje energetskog isceljivanja i Isceljivanja vremenskih linija

 

Zamislite da se vraćate nazad u neku traumu iz vašeg života. Odredite oblast u vašem telu gde je ta trauma locirana. Radite vežbe dubokog disanja da otpustite tu traumu. Usmeravate zlatnu svetlost u tu oblast. Radite u paru i praktikujete sa klijentom. Radite ovo i za treću osobu.

 

8. Više o genetskom isceljivanju i isceljivanju predaka (spajanje Višeg ja klijenta sa Višim ja pretka)

 

Praktikujete isceljivanje vaših predaka ali zamišljate stapanje vašeg meditativnog tela i Višeg ja koje radi isceljivanje. Tražite od Višeg ja da vas vrati u vreme kada je predak tražio isceljivanje (od Boga ili anđela). Kombinovanje sa energetskim tehnikama isceljivanja. Rad u parovima sa klijentovim precima. Rad na isceljivanju predaka trećih osoba.

 

9. Više o isceljivanju trećih osoba – Arhetipovi

 

Ispitivanje odnosa između arhetipova (karaktera) koji su uključeni u isceljivanju trećih osoba. Uspostavljanje komunukacije i saradnje između arhetipova.

 

10. Više o isceljivanju trećih lica

 

– Razgovor sa višim ja trećeg lica U grupnoj meditaciji zamislite da razgovarate sa Višim ja nekoga od vaših predaka. Stapate vaše meditativno svetlosno telo sa vašim Višim ja i komunicirate sa stopljenim Višim ja tog pretka. Zatim radite u parovima i isto to radite i sa klijentom. Na kraju, zamislite da Više ja trećeg lica iz sadašnjosti komunicira sa Višim ja pretka tog trećeg lica.

 

11. Pristup psihičkim sposobnostima kroz vreme

 

Vraćanje u prošlost u vreme kada ste imali razvijene psihičke sposobnosti. Odlazak u budućnost u vreme kada su vaše psihičke sposobnosti ponovo razvijene. Rad u parovima sa partnerom i odlazak u vreme u nekom prošlom životu kada je partner imao ove osobine razvijene i međusobno praktikovanje ovih tehnika.

 

12. Pristup Višem ja kroz vreme

 

Odlazak u prošlost ili u budućnost u vreme kada je vaša povezanost sa Višim ja bila jaka. Tražite od vašeg Višeg ja iz tog perioda da komuniciara sa vašim Višim ja sada. Tražite od Višeg ja da preklopi to iskustvo preko vašeg sadašnjeg ja.

 

13. Pristup vašem isceliteljskom ja kroz vreme

 

Odlazak u prošlost ili u budućnost u vreme kada ste bili moćan iscelitelj. Daunloadovanje tehnika isceljivanja koje ste koristili tokom tog vremenskog perioda. Tražite od vašeg prošlog ili budućeg ja da ode do nekoga kome je potrebno isceljivanje – isceljivanje druge i treće osobe.

 

Cena ovog kursa za oba dana je 200 Evra. Na kraju kursa učesnicima će biti uručeni sertifikati. Broj učesnika je ograničen. Mesto održavanja ćemo blagovremeno objaviti.

 

4. Lična seansa sa Salom Rakelijem

 

Postoji mogućnost za ograničeni broj ličnih seansi sa Salom Rakelijom. Seansa traje 55 minuta.

Možete da pitate šta god želite ili da tražite neki oblik isceljivanja. Cena seanse je 90 evra bez prevoda ili 100 evra sa prevodom.

Za rezervisanje ličnih seansi, učešća na dvodnevnoj radionici i obukama za tehnike Isceljivanja vremenskih linija obratite se na email spirithom@gmail.com ili na telefone:

 

063/8706 904 ili viber 062/152 7682

 

Srdačan pozdrav,

Vladan Gobeljić

 

Knjige Sala Rakelija

 

Više informacija o knjigama Sala Rakelija možete pročitati ovde: http://esotheria.com/autor/sal-rachele/

 

Sal Rakeli je učitelj, iscelitelj, mistik i sveštenik sa preko 40 godina iskustva u pokretu za razvoj ljudskih potencijala. Autor je knjiga “Misterije vremena” (The Mystery of Time), “Prava istorija Zemlje” (The Real History of the Earth), “Integracija duše” (Soul Integration), “Zemlja se budi: proročanstva 2012 – 2030” (Earth Awakens: Prophecy 2012 – 2030), “Zemljine promene i 2012: poruke od utemeljitelja” (Earth Changes and 2012: Messages From the Founders) i “Život na ivici dimezija” (Life On the Cutting Edge). Produkovao je brojne e-knjige, članke i kanalisane poruke od prosvetljenih vanzemaljaca, anđela i uzdignutih učitelja. On je suosnivač Sananda škole misterija, onlajn dopisnog kursa koji vodi Gospodin Sananda, nad duša Isusa Hrista.

Sal održava brojne radionice i seminare širom sveta na temu isceljenja i uzdizanja. Njegova “Timeline Healing” tehnika isceljivanja vremenskih linija je jedinstveni oblik terapije koji omogućuje dušama da iscele traume iz ranog detinjstva i prošlih života. Sal je takođe vešt pijanista i izdao je nekoliko snimaka originalne meditativne muzike. Više informacija o njegovom radu možete naći na internet stranici www.salrachele.comtekst pripremila:M:S.
OPŠTE INFORMACIJE:

Vama važnu informaciju možemo proslediti članovima liste.

"NOVO" UŽIVO VIDEO PREZENTACIJE

besplatno webinari

besplatno za predavače i neograničen broj prisutnih. DETALJNO

NA SAJTU kalendar događaja za Beograd, Novi Sad...

DODAJTE I VI BESPLATNO VAMA ZNAČAJAN DOGADJAJ
Sve je godinama uvek besplatno, oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica i svega što je tematika sajta Sokaka Ezoterije
IZDVAJAMO

KONTAKT SA NAMA:

IZDVAJAMO
ODJAVLJIVANJE SA E-MAIL LISTE
Ako ne želite da više da primate vesti sa liste posaljite E-Mail na adresu sokakezoterije@gmail.com ili koristite automatsko odjavljivanje CLICK NA

Članovi Mail liste se svojevoljno prijavljuju na listu i u svakom trenutku se mogu odjaviti sa iste.

NAPOMENA: Sokak Ezoterije neće koristiti E-mail adrese članova liste u druge svrhe, davati ih trećim licima niti ih zloupotrebljavati na neki drugi način.