Besplatan SEMINAR - RAZUMEVANJE EMOCIJA I OTPUŠTANJE LJUTNJE

Print

IZDVAJAMO - OBAVEŠTENJE


DOBRO DOŠLI NA SEMINAR

 

RAZUMEVANJE EMOCIJA I OTPUŠTANJE LJUTNJE

ulaz slobodan uz najavu

 

Dok nam staro uverenje nalaže da se neugodnih emocija treba po svaku cenu rešiti i usmeriti svu svoju kreativnu snagu na otklanjanje simptoma, duhovna mudrost uči da su emocije dobrodošle, jer nas mogu odvesti do dubokih unutrašnjih potreba i naše prave prirode, koju smo potisnuli i čije potencijale skoro da više i ne poznajemo. Razmatraćemo i svrhu i uzrok ljutnje, pa i praktikovati jednostavne vežbe, da bi ponovo postali gospodari sebe.

 

predavač i voditelj programa

Sandra Baksa

 

SUB. i NED. 20. i 21. aprila, oba dana od 10 – 14 h

Centar Brama Kumaris- DEČANSKA 2, sprat I. levo,

stan 3 - preko puta Doma Omladine.

 

Obavezna prijava na mail:milena1marijana2@gmail.com

ili na mobilni: 060 521 60 06

 

 

Predavač: Sandra Baksa prakticira i poučava meditaciju i programe samorazvoja, te koordinira aktivnostima Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris u Hrvatskoj. Osim meditacije, vodi kurseve samovođstva, umeća komunikacije, kontrole ljutnje, osobnog uspeha... Njena misija je pomaganje pojedincima i društvu da ostvari svoje pune potencijale živeći svoje unutrašnje vrednosti i viši cilj. Njene omiljene teme su self-managing, usmeravanje misli i osećaja prema pozitivnom cilju, svrhovitost i radost života te oblikovanje izvornog uzvišenog ljudskog karaktera koji je po svojim kvalitetima jednak božanskom.

 


tekst pripremila:A.
OPŠTE INFORMACIJE:

Vama važnu informaciju možemo proslediti članovima liste.

"NOVO" UŽIVO VIDEO PREZENTACIJE

besplatno webinari

besplatno za predavače i neograničen broj prisutnih. DETALJNO

NA SAJTU kalendar događaja za Beograd, Novi Sad...

DODAJTE I VI BESPLATNO VAMA ZNAČAJAN DOGADJAJ
Sve je godinama uvek besplatno, oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica i svega što je tematika sajta Sokaka Ezoterije
IZDVAJAMO

KONTAKT SA NAMA:

IZDVAJAMO
ODJAVLJIVANJE SA E-MAIL LISTE
Ako ne želite da više da primate vesti sa liste posaljite E-Mail na adresu sokakezoterije@gmail.com ili koristite automatsko odjavljivanje CLICK NA

Članovi Mail liste se svojevoljno prijavljuju na listu i u svakom trenutku se mogu odjaviti sa iste.

NAPOMENA: Sokak Ezoterije neće koristiti E-mail adrese članova liste u druge svrhe, davati ih trećim licima niti ih zloupotrebljavati na neki drugi način.