Od 1. do 3. novembra 2019. ponovo nam dolazi Andreas Bjorndal.

Print

IZDVAJAMO - OBAVEŠTENJE


 

Od 1. do 3. novembra 2019.

ponovo nam dolazi Andreas Bjorndal.

 Andreas, većini poznat kao vrhunski homeopata, vodiće seminar koristeći svoja integrisana znanja i iskustva prvenstveno iz Kabale, a potom Homeopatije, starih kultura i njihovih medicinskih sistema. 

Ovo je IV radionica u nizu.

Za one koji dolaze prvi put organizujemo sažet kurs-rezime prethodna tri kursa. Osim toga, u biblioteci Udruženja «Simillimum» dostupni su transkripti prethodna tri kursa.

Radionica

„"Anđeli, izaslanici iz duhovnog sveta “

Francesco Botticini: Uznesenje Blažene Device Marije sa prikazom tri hijerarhije anđela

Na ovom seminaru ćemo istražiti poreklo anđela, sa posebnim osvrtom na zapadnu (hrišćansku) tradiciju. Naučićemo više o anđeoskoj hijerarhiji koja čini Jakovove stepenice (označavaju božansku vezu između Boga i zemaljskog carstva ) i život na Drvetu života. Takođe ćemo istražiti ulogu glavnih arhanđela poput Mihajla, Gavrila, Rafaela…

 

Razumevanje načina na koji različiti anđeli učestvuju u našem životu i kako razumemo borbu između anđela i palih anđela, od velike je važnosti za funkcionisanje u životu i rešavanje izazova sa kojima se susrećemo.

Pored toga, ova anđeoska borba pomoći će da razumemo: razvitak društva, šta je važno u odgajanju dece, kao i šta je važno u različitim pristupima medicini, prirodi i oblastima duše.

Najvažnije od svega je to što ne samo da ćemo učiti o anđelima, već ih i doživeti…na pravi način.

Trajanje: 

Petak 1.11.2019. od 16 do 21 sat

Rezime prethodna tri kursa

Subota i nedelja 2. i 3.11.2019 od 10 do 18 sati

Seminar “Anđeli,izaslanici iz duhovnog sveta

Kao i na prethodnim susretima, doći ćemo do saznanja kako da iskoristimo sopstvene potencijale da savladamo život i da ga unapredimo.

 

Od posebne koristi onima koji se bave različitim vrstama terapija. 

 

Kotizacija: 150€ 

Za uplate do 15.10.2019: 120€

Dodatni popust članovima udruženja “Simillimum” – 10% 

 

Obezbedite sebi mesto na ovoj radionici putem telefona +381 64 3067465

ili mejla simillimumbgd@gmail.com

  

LOKACIJA: Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra 201, sprat VI, stan 65

 

 

Andreas N. Bjørndal radi kao homeopata već 35 godina, predaje na „Norsk Akademi for Naturmedin“ – NAN (Norveška akademija za prirodnu medicinu) od 1987. godine. Danas je na mestu rukovodioca Akademije. Promoviše homeopatiju i poboljšanje standarda u edukaciji,  kroz svoj politički angažman, Objavljuje članke, učestvuje u debatama na TV-u, radiju i dnevnim novinama. Član je i predsedavajući komisija i strukovnih udruženja pri Norveškoj vladi. Kao predsedavajući norveške homeopatske lige (NHL) započeo je rad na unapređenju edukacije u homeopatiji, što i danas radi u saradnji sa ECCH (The European Central Council of Homeopaths), ICCH (International Council for Homeopathy). Andreas je naš saradnik i prijatelj i radujemo se njegovom novom dolasku. Transkripti svih njegovih seminara mogu se nabaviti u biblioteci Udruženja «Simillimum».

Obezbeđen je konsekutivni prevod na srpski jezik.

Učesnici dobijaju sertifikat kao potvrdu o učešću u trajanju od 16 sati

tekst pripremila:A.
OPŠTE INFORMACIJE:

Vama važnu informaciju možemo proslediti članovima liste.

"NOVO" UŽIVO VIDEO PREZENTACIJE

besplatno webinari

besplatno za predavače i neograničen broj prisutnih. DETALJNO

NA SAJTU kalendar događaja za Beograd, Novi Sad...

DODAJTE I VI BESPLATNO VAMA ZNAČAJAN DOGADJAJ
Sve je godinama uvek besplatno, oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica i svega što je tematika sajta Sokaka Ezoterije
IZDVAJAMO

KONTAKT SA NAMA:

IZDVAJAMO
ODJAVLJIVANJE SA E-MAIL LISTE
Ako ne želite da više da primate vesti sa liste posaljite E-Mail na adresu sokakezoterije@gmail.com ili koristite automatsko odjavljivanje CLICK NA

Članovi Mail liste se svojevoljno prijavljuju na listu i u svakom trenutku se mogu odjaviti sa iste.

NAPOMENA: Sokak Ezoterije neće koristiti E-mail adrese članova liste u druge svrhe, davati ih trećim licima niti ih zloupotrebljavati na neki drugi način.