PRAZNIČNI POPUST – SEANSE TESLA METAMORFOZE

Print

IZDVAJAMO - OBAVEŠTENJE


PRAZNIČNI POPUST – SEANSE TESLA METAMORFOZE

Iskoristite jedinstvenu priliku da za dve plaćene seanse Tesla metamorfoze, treću dobijete gratis.

 

Kroz Tesla metamorfozu® se uključujemo u Tesla talase, i to direktno iz Polja (aktivnog Etera, kako je to Tesla rekao), bez upotrebe mašina. Tesla talasi se, za razliku od hercijanskih, pojačavaju sa udaljenošću. Osim što pomažu lečenje „neizlečivih“ bolesti, Tesla talasi uzdižu frekvenciju svesti čoveka.

Snimci PIP kamerom nedvosmisleno pokazuju da su frekvencije energije koje se koriste u Tesla metamorfozi® identične sa frekvencijama Tesla talasa. Purpurna boja na snimcima seansi Tesla metamorfoze® načinjenim PIP kamerom  je identična sa purpurnom bojom oko Tesla pojačivača sa dodatnom zavojnicom koji zrači Tesla talase. Po tvrđenju naučnika, Tesla talasi nisu registrovani ni kod jedne druge metode lečenja.

 

Tesla ih je nazivao „nehercijanski talasi“. Oni nisu isto što i skalarni talasi. Tesla je poznavao Maksvelovu teoriju i, da su ovi talasi isto što i skalarni talasi, ne bi im dodelio novo ime.

Tesla metamorfoza zdravlja

Klijenti prijavljuju isceljenja od mnogih bolesti koje su proglašene neizlečivim, pa čak i izlečenja fizički oštećene kičme i urođenih deformiteta. Svedočenja klijenata

Lekovite frekvencije koje se pokreću za vreme seanse nastavljaju da rade sa vama dugo nakon što je seansa završena. One leče uzrok bolesti, i zato se klijenti, ako su jednom izlečeni, ne vraćaju sa istim zdravstvenim problemom.

Preporučuje se da se urade 3 seanse, u razmaku ne većem od nedelju dana. Tesla Metamorfoza zdravlja može da se radi i na daljinu.

Tesla komunikacija duše može da pomogne klijentima da otkriju zašto ponavljaju iste greške u životu, zašto možda sabotiraju sebe u svom razvoju, ili možda sprečavaju sebe u procesu izlečenja. Mogu da razotkriju svoje skrivene strahove ili težnje. Kada se to iz podsvesti dovede u svest, problem može de se prevaziđe i da se dođe do izlečenja. Poruke od Izvora, koje mogu da se dobiju kroz ovaj proces, ponekad mogu sasvim da vam promene život.

 

Posetite TeslaMetamorphosis.com da saznate više. 

 

Ljiljana Cenić

Praktičar Tesla metamofoze

Website

tel+381 63 32 52 39

 

 

 

 

tekst pripremila:Z
OPŠTE INFORMACIJE:

Vama važnu informaciju možemo proslediti članovima liste.

"NOVO" UŽIVO VIDEO PREZENTACIJE

besplatno webinari

besplatno za predavače i neograničen broj prisutnih. DETALJNO

NA SAJTU kalendar događaja za Beograd, Novi Sad...

DODAJTE I VI BESPLATNO VAMA ZNAČAJAN DOGADJAJ
Sve je godinama uvek besplatno, oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica i svega što je tematika sajta Sokaka Ezoterije
IZDVAJAMO

KONTAKT SA NAMA:

IZDVAJAMO
ODJAVLJIVANJE SA E-MAIL LISTE
Ako ne želite da više da primate vesti sa liste posaljite E-Mail na adresu sokakezoterije@gmail.com ili koristite automatsko odjavljivanje CLICK NA

Članovi Mail liste se svojevoljno prijavljuju na listu i u svakom trenutku se mogu odjaviti sa iste.

NAPOMENA: Sokak Ezoterije neće koristiti E-mail adrese članova liste u druge svrhe, davati ih trećim licima niti ih zloupotrebljavati na neki drugi način.