RETREAT U TURSKOJ, LETO 2020. – PRIDRUŽITE SE

Print

IZDVAJAMO - OBAVEŠTENJE


RETREAT U TURSKOJ, LETO 2020. – PRIDRUŽITE SE

Možda osećate nedostatak vitalne energije? Možda osećate da je vreme za pokretanje u nekom novom pravcu? Možda je izgubljen kontakt sa ritmom Života. A možda ste spremni za neki novi način druženja?

Dodji i pridruži se ovog leta Shamanic Art u otkrivanju četiri osnovna ritma života, četiri tajne sveta, četiri glavne životne orjentacije i konkretizuj ih u svom iskustvu. Poznavanje 4 osnovna elementa i njihova harmonizacija predstavlja osnov zdravlja, stabilnosti I temelj su radosti.

Za mesto Retreat-a odabrali smo Saramsakli u Turskoj, vazdušnoj banji, u prelepom hotelu okruženom zelenilom na samoj plaži Egejskog mora. Vežbe disanja, usaglašavanje resonance sa Majkom Zemljom i Ocem Nebom, šamanska putovanja, otvaranje i stvaranje šamanskog kruga samo su neke od tehnika kojima ćemo se baviti u ovoj uzbudljivoj avanturi. Na Retreat-u ćemo se upoznati i sa svetim i drevnim mestima antičke i turske kulture koje ćemo posetiti na izletima kao što su ostrvo Lezbos, Troja, Izmir, Rizort Flamingosa i td. i aktivirati snagu tih svetih mesta koje će nas voditi na našim šamanskim putovanjima.

Shamanic Art je concept života u skladu sa sopstvenom prirodom I ritmovima Univerzuma, jedinstven program drevnog šamanizma u saglasnosti sa savremenim čovekom i njegovim potrebama.

Ovo leto 2020. provedite sa nama I upoznajte se sa šamanizmom kroz Shamanic Art concept I to u dva termina: jun I septembar sa različitim programima.

CENE I TERMINI POLASKA

Dva termina organizacije:

6 (7).06.-18.06.2020.

5 (6).09.-16.09.2020.

Program Retreat-a na bazi 10 noćenja, polupansiona, prevoza i programa.

U zavisnosti od termina i odabira prevoza (sopstveni, regularni bus, mini bus) i sobe (dvokrevetna ili trokrevetna) cena Retreta-a varira.

*Orjentaciona cena celokupnog aranžmana (smeštaj na bazi 10 noćenja, polupansion, program I autobuski prevoz od 380 do 410 eura).

Korišćenje ležaljki I suncobrana na plaži su uračunate u cenu.

Mogućnost plaćanja na rate turističkoj agenciji do decembra 2020.

Najbliže je turističko mesto prema Srbiji, od Niša ima svega 800 km.

Učestvovanje na Retreat-u Shamanic Art nam omogućava veoma povoljne izlete po zanimljivoj okolini.

Mogućnost dolaska sa ljudima koji ne žele da učestvuju u program Shamanic Art.

Učesnici svih uzrasta su dobrodošli jer to je koncept šamanskih putovanja I stvaranja Kosmičkog plemena.

PRIJAVE I DETALJNE INFORMACIJE

Detaljan program se dobija na email traženjem Programa Retreat-a: miramilenkovic@yahoo.com

Mob/viber +381652074553

ORGANIZACIJA I VOĐSTVO

Organizacija programa: DCR Institut, Manja Stefanovic (www.manjastefanovic.blogspot.rs) & Mira Mar, organizator putovanja: turistička agencija MPS.

 

POPUSTI

Popust na program Shamanic Art ostvaruju članovi kluba Scalar Waves.

O ostalim popustima raspitajte se na date kontakte.

POGODNOSTI MESTA

Sarimsakli je vazdušna banja I prelepo turističko mesto na Egeju preko puta ostrva Lesbos, a na samo par minuta vožnje dolmušima od trgovačkog grada Ajvalika. Sarimsakli ima, kažu turizmolozi, najlepšu plažu, zlatni pesak, koja se prostire kilometrima. Mesto se takodje nalazi blizu bisera turskog egejskog primorja Izmira, interesantnog ostrva Lezbos I arhipelaga od 30ak malih ostrva, te u blizini Rizorta rajskih ptica Flamingosa.

Sam hotel poseduje sopstvenu plažu i komotnu baštu oko njega.


tekst pripremila:A.
OPŠTE INFORMACIJE:

Vama važnu informaciju možemo proslediti članovima liste.

"NOVO" UŽIVO VIDEO PREZENTACIJE

besplatno webinari

besplatno za predavače i neograničen broj prisutnih. DETALJNO

NA SAJTU kalendar događaja za Beograd, Novi Sad...

DODAJTE I VI BESPLATNO VAMA ZNAČAJAN DOGADJAJ
Sve je godinama uvek besplatno, oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica i svega što je tematika sajta Sokaka Ezoterije
IZDVAJAMO

KONTAKT SA NAMA:

IZDVAJAMO
ODJAVLJIVANJE SA E-MAIL LISTE
Ako ne želite da više da primate vesti sa liste posaljite E-Mail na adresu sokakezoterije@gmail.com ili koristite automatsko odjavljivanje CLICK NA

Članovi Mail liste se svojevoljno prijavljuju na listu i u svakom trenutku se mogu odjaviti sa iste.

NAPOMENA: Sokak Ezoterije neće koristiti E-mail adrese članova liste u druge svrhe, davati ih trećim licima niti ih zloupotrebljavati na neki drugi način.