BESPLATNI ONLINE EFT TRETMANI OSLOBODITE SE STRAHA OD KORONA VIRUSA!

Print

IZDVAJAMO - OBAVEŠTENJE


BESPLATNI ONLINE EFT TRETMANI
OSLOBODITE SE STRAHA OD KORONA VIRUSA!
 
 
Želite li da se rešite straha od korona virusa ali vam ne polazi za rukom? To je često mnogo lakše reći nego učiniti.
 
Ako se pitate da li ćete rešavanjem straha od korona virusa postati neoprezni i razboleti se, odgovor je NE. Rešavanjem straha nećete postati nerazumni nego vam ostaje mudrost i zdrav razum koji donosi najbolje moguće odluke kada nema uticaja straha i panike. Rešavanjem strahova dajete šansu vašem imunom sistemu da vas podrži u ovim izazovnim vremenima.
Hajde da to uradimo zajedno.
 
Strah značajno utiče na imuni sistem i mnogi budu pogođeni zdravstvenim problemom jer su ih njihovi strahovi učinili osetljivim.
 
Strah stvara nesanicu a jedna od važnih preporuka je podržati organizam na fizičkom nivou ne samo njutritivno nego i kvalitetnim snom.
 
Strah značajno utiče na logiku i analitiku pa u stanju straha i panike donosimo odluke koje imaju izgleda da privuku još više razloga za strah.
 
Zato NE PLAŠITE SE.
 
Od sinoć smo krenuli sa serijom besplatnih online grupnih tretmana, koji će se održavati svakim danom od 19 do 20.30 u trajanju od dve nedelje.
 
Šta je potrebno da bi bili deo grupe?
 
Pošaljite mi email na efthelp@gmail.com  sa naslovom prijava za grupni. Na email sa kog pošaljete mejl, dobićete link preko kog ćete se uključiti na online grupni tretman u zakazano vreme.
 
U email-u napišite koji je aspekt straha u pitanju koji vas najviše pogađa. Neko se plaši za svoj život, neko za život bližnjih, posebno starijih, neko se plaši kako će se to odraziti na posao, neko se plaši gladi... Svi smo u različitim situacijama pa su stoga i strahovi šireg spektra. Znači, napišite koji strahovi vas more.
 
Slobodno prosledite ovaj email onima za koje znate da imaju strah od trenutne situacije i koji su voljni da rešavaju svoje emocije kako bi se što bolje nosili sa trenutnom situacijom.
 
Grupne tretmane vodi
Jasmina Kovačev
EFT Master trener i napredni praktičar

tekst pripremila:A.
OPŠTE INFORMACIJE:

Vama važnu informaciju možemo proslediti članovima liste.

"NOVO" UŽIVO VIDEO PREZENTACIJE

besplatno webinari

besplatno za predavače i neograničen broj prisutnih. DETALJNO

NA SAJTU kalendar događaja za Beograd, Novi Sad...

DODAJTE I VI BESPLATNO VAMA ZNAČAJAN DOGADJAJ
Sve je godinama uvek besplatno, oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica i svega što je tematika sajta Sokaka Ezoterije
IZDVAJAMO

KONTAKT SA NAMA:

IZDVAJAMO
ODJAVLJIVANJE SA E-MAIL LISTE
Ako ne želite da više da primate vesti sa liste posaljite E-Mail na adresu sokakezoterije@gmail.com ili koristite automatsko odjavljivanje CLICK NA

Članovi Mail liste se svojevoljno prijavljuju na listu i u svakom trenutku se mogu odjaviti sa iste.

NAPOMENA: Sokak Ezoterije neće koristiti E-mail adrese članova liste u druge svrhe, davati ih trećim licima niti ih zloupotrebljavati na neki drugi način.