NEHIPNOTIČKA REGRESOTERAPIJA

 

Regresija je alternativna disciplina, nastala u 19. veku. Prvu seansu izveo je izvesni Prins 1860. godine, Albert de Roše napisao je prvu knjigu o regresiji, dok je Brajan Džejmson 1969. godine osmislio sistem nehipnotičke regresije.

Neuništivo svesno biće – duša, u toku desetina hiljada godina evoluira kroz beskonačnu seriju živih stvari od kojih fizičko carstvo formira samo jedan mali deo.

 

Tehnika koja izaziva dosta polemika ,osobito medju onima koji je nisu nikada ni probali, izvrsna je nadopuna drugim energetskim tehnikama kao metoda liječenja ali i kao preventiva. Sve više mjesta zauzima u psihoenergoterapiji posebice u liječenju depresije i raznih oblika psihičkih oboljenja.
Evo nekoliko riječi o samoj tehnici:

Nova PEAT tehnika

Novom tehnikom PEAT vrlo se uspješno uklanjaju alergije, fobije, traume i mnogi drugi psihički problemi čovjeka

Termin alergija prvi je upotrijebio 1906. austrijski pedijatar Clemens Von Pirquet kao složenicu od starogrčkih riječi allos (izmijenjen) i ergion (reaktivnost). On je proučavao imunološki sustav i reakcije koje danas nazivamo alergijskim i stvorio je prvi nadražajni test za tuberkulozu, koji je bio prethodnik današnjih testova za alergiju, koji se izvode na mnogim alergološkim klinikama.

 

Coaching by Consciousness

 

 

 Šta ako „rad na sebi“ može da bude jedna od najlakših i najzabavnijih stvari koje ste probali?


Pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na principima neurokoučinga, što znači, na integraciji proverenih metoda promene iz različitih tradicija (psihoterapija, meditacija, energetski rad) sa novim saznanjima neuronauke. Orijentisan je ka rešenjima, otvaranju novog kreativnog prostora u životu, ne prenebregavajući psihoterapijski rad sa problemima, blokadama, traumama i svim onim što stoji na putu promene.


Nova neuronauka pokazuje da sve do duboke starosti možete da retrenirate svoj mozak, oslobodite se destruktivnih emocija i neproduktivnih obrazaca mišljenja, unesete više sreće i vitalnosti u sve što radite.Nije važno koliko trauma i neuspeha ste doživeli u prošlosti, promena je uvek moguća, važno je samo znati kako.

Neurokoučing zasniva svoje postupke na novim naučnim saznanjima o mozgu, koja omogućavaju da željenu promenu ostvarite tempom i redosledom koji je optimalan, tako da biste se što manje zaglavljivali u neuspešnim pokušajima, koji dovode do obeshrabrenja i gubitka samopouzdanja. Bilo da hoćete da smanjite težinu, počnete novi posao, poboljšate odnos sa partnerom, decom, kolegama ili prijateljima, zaradite više novca, poboljšate zdravstveno stanje, važno je da imate jasnu i pouzdanu strategiju, koja će doneti trajne promene. Neurokoučing Vas vodi korak po korak, u periodu od nekoliko nedelja, u željenom pravcu, respektujući sve delove Vašeg mozga, one koji žele promenu i one koji se plaše promene.

Neurokoučing je orijentisan ka rešenjima i aktivaciji uspavanih resursa. Uz pomoć ciljanih i delotvornih intervencija, u atmosferi sigurnosti i prihvatanja, promena je moguća bez ulaganja sizifovskih napora.

Naša priroda je suštinski stvaralačka. Upoznajte sebe na jedan poseban način, koji će Vam omogućiti da kreirate i re-kreirate svoj život sledeći svoj najdublji smisao i viziju.

autor teksta Izabela Huber

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak