NEHIPNOTIČKA REGRESOTERAPIJA

 

Regresija je alternativna disciplina, nastala u 19. veku. Prvu seansu izveo je izvesni Prins 1860. godine, Albert de Roše napisao je prvu knjigu o regresiji, dok je Brajan Džejmson 1969. godine osmislio sistem nehipnotičke regresije.

Neuništivo svesno biće – duša, u toku desetina hiljada godina evoluira kroz beskonačnu seriju živih stvari od kojih fizičko carstvo formira samo jedan mali deo.

 

Tehnika koja izaziva dosta polemika ,osobito medju onima koji je nisu nikada ni probali, izvrsna je nadopuna drugim energetskim tehnikama kao metoda liječenja ali i kao preventiva. Sve više mjesta zauzima u psihoenergoterapiji posebice u liječenju depresije i raznih oblika psihičkih oboljenja.
Evo nekoliko riječi o samoj tehnici:

Nova PEAT tehnika

Novom tehnikom PEAT vrlo se uspješno uklanjaju alergije, fobije, traume i mnogi drugi psihički problemi čovjeka

Termin alergija prvi je upotrijebio 1906. austrijski pedijatar Clemens Von Pirquet kao složenicu od starogrčkih riječi allos (izmijenjen) i ergion (reaktivnost). On je proučavao imunološki sustav i reakcije koje danas nazivamo alergijskim i stvorio je prvi nadražajni test za tuberkulozu, koji je bio prethodnik današnjih testova za alergiju, koji se izvode na mnogim alergološkim klinikama.

 

ŠTA JE COACHING BY CONSCIOUSNESS?

 

Coaching by consciousness je integrativni pristup individualnom i grupnom radu, koji ima izvore u zapadnoj psihologiji i psihoterapiji, azijskim kontemplativnim tradicijama i filozofskoj praksi. Coaching by consciousness počiva na specifičnoj sintezi znanja i delotvornih metoda iz različitih oblasti i predstavlja savremenu orijentaciju, otvorenu za nove i aktuelne trendove u istraživanju, teoriji i praksi .

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak