Nova PEAT tehnika

Novom tehnikom PEAT vrlo se uspješno uklanjaju alergije, fobije, traume i mnogi drugi psihički problemi čovjeka

Termin alergija prvi je upotrijebio 1906. austrijski pedijatar Clemens Von Pirquet kao složenicu od starogrčkih riječi allos (izmijenjen) i ergion (reaktivnost). On je proučavao imunološki sustav i reakcije koje danas nazivamo alergijskim i stvorio je prvi nadražajni test za tuberkulozu, koji je bio prethodnik današnjih testova za alergiju, koji se izvode na mnogim alergološkim klinikama.

 

Iako suvremena medicina intenzivno izučava alergije desetinama godina, znanje o njihovoj prirodi i uzrocima njihove široke rasprostranjenosti je još u početnom stadiju, a praktično znanje kako da se alergije uklone sasvim je nedovoljno.

 

Alergija je prejak i buran odgovor na izvjesne tvari iz naše okoline ili na one koje se unose u tijelo kao hrana. To bi bila normalna reakcija da nije pretjerane jačine. Primjera radi, kada u proljeće mnogim ljudima nos počne curiti i oni učestalo kišu, to je reakcija dijelova tjelesnih organa koji pokušavaju eliminirati iritirajuće tvari, kao što je pelud. Alergijski astmatični napad kod astmatičara posljedica je stezanja bronhija kako bi se spriječio prodor razdražujuće supstancije u pluća itd. Prirodno izlječenje od alergija sastoji se u uklanjanju pretjerane jačine reakcije na dotadašnje alergene. Kada te reakcije postanu srazmjerne podražajima, čovjek prestaje biti alergičan. Nesposobnost oficijelne medicine da ukloni uzroke alergija potječe od njezina ograničenog pristupa mogućim uzrocima. Tapas Fleming, osoba čiju je tehniku uklanjanja alergija TAT s malim izmjenama Slavinski usvojio u PEAT-u, sasvim određeno kaže: “Utvrdila sam da naše tijelo, a ne samo naš duh, ima pamćenje. I to ne samo naše pamćenje, nego isto tako pamćenje naših predaka. Ako razmislimo, postat će nam jasno da su naša tijela produkt tijela naših roditelja. Naš izgled nalikuje na izgled naših roditelja i mi često imamo iste zdravstvene probleme kao naši roditelji. Ako pogledamo još više unazad, tijela naših roditelja potječu od tijela njihovih roditelja i tako dalje, daleko, daleko unazad”.

 

Tapas Fleming je svoju teoriju o nastanku alergija izgradila na staničnom ili celularnom pamćenju. Kao što postoji uobičajeno pamćenje, koje možemo nazvati psihičkim, i srčano pamćenje, tako postoji i tjelesno pamćenje u najširem smislu, izgrađeno na sposobnosti stanica tijela da zadrže i reproduciraju utiske. O tome Flemingova piše: “Do ovog zaključka nisam došla kroz razmišljanje, već na temelju svog kliničkog iskustva. Na primjer, dok sam radila s pacijenticom koja je bila alergična na prašinu, ‘vidjela’ sam, u svojoj nadfizičkoj viziji, seljaka kako ore plugom udišući velike oblake prašine. Ne govoreći ništa o viziji koja mi se javila, spomenula sam u razgovoru prašinu s tla na kome je ona živjela, a ona mi je tada rekla da su svi njezini preci bili zemljoradnici. Meni je od njezina tijela došlo ono što nazivam živom povijesti njezina tijela. Tu živu povijest možemo također nazvati staničnim pamćenjem”.

 

Čovjek ne mora imati vizije slične Flemingovoj da bi primijenio njezinu tehniku za uklanjanje alergija. Takozvana TAT poza, usporedno s usmjerenjem na traumu stvara vezu između celularnog pamćenja i našeg viđenja. Taj postupak stvara energiju u moždanim centrima viđenja. Kada mi “ponovno sagledamo” traumu (iako se to sagledavanje odigrava izvan jasne svijesti) koja je u osnovi alergije, ona biva za nekoliko minuta integrirana fizički, mentalno i emocionalno.

 

Uklanjanje alergije PEAT-om

Posljednjih godina na našim područjima učestale su alergije na ambroziju. PEAT-om se vrlo jednostavno i lako rješavaju dugogodišnje alergije. Za proces uklanjanja alergija potreban je alergen, potrebno je donijeti sa sobom tvar na koju smo alergični. Bilo da je to pelud nekog cvijeća, trave kao što je ambrozija, voće, kućna prašina, grinje, morski plodovi, itd. Proces za uklanjanje alergije djeluje kao homeopatija. Vi se izlažete minimalnoj dozi onoga s čime imate problema i istodobno uklanjate otpor svog organizma na to, tako da nestaje dualitet između vas i neke supstance. Na taj način mirite se s njom na bezbolan način. Tehnika je izuzetno jednostavna, brza i elegantana. Koristila sam je uspješno u mnogim slučajevima i na temelju tih uspjeha od srca je preporučujem. U samo jednoj seansi klijenti s kojima sam radila uklonili su svoje alergije na kućnu prašinu, grinje, voće, morske plodove, pelud, ubode ose, mlijeko i mliječne proizvode, itd.

Iskustvo pokazuje da je jednom dovoljno odraditi proces za svaki alergen. Pod jakim stresom stara alergijska reakcija može se ponovno javiti, ali u slabijoj formi. Tada je potrebno još jednom napraviti proces i alergija će trajno nestati. U mom iskustvu rada do sada niti jednoj osobi s kojom sam radila proces za uklanjanje alergija nije se više javila alergijska reakcija na taj alergen. U jednom danu može se raditi samo jedan proces uklanjanja alergija. Tako da je osobama s više alergija potrebno za uklanjanje onoliko dana koliki broj alergija imaju.

 

PEAT: Psihoenergetska aurotehnologija

Ta nova tehnologija vodi vas korak po korak do jednostavnog, efikasnog i brzog izlječenja bezbrojnih poremećaja, bolesti i dubokih spiritualnih iskustava. Z. M. Slavinski razvio je PEAT iz prastarih istočnih učenja, kineziologije, meridijanskih ili energetskih sustava i radova Gudharta i Kelahena. U njemu nema meditacije, igala i pritisaka na točke; samo nekoliko lakih, čarobnih dodira prstom po točkama koje su donedavno bile tajne. I tada problem nestaje ili, ako ste se usmjerili na pozitivno stanje, ono se stvara u vama. U svijetu danas ima više energetskih sustava, ali je PEAT mnogo brži i jednostavniji od ostalih. Na jednodnevnom tečaju svatko može naučiti osnove PEAT-a za jedan dan.

 

Koje probleme PEAT uklanja?

Lista je nepregledna: kako brzo i trajno osloboditi sebe, članove obitelji i klijente od briga, strepnje, napada panike, bijesa, kompulzija, opsesija, tuge, fizičkih bolova i poremećaja; teških fobija (u dvije do tri seanse) kao što su strah od letenja avionom, od pauka, zmija, igala, liftova, javnog nastupa pred nepoznatim ljudima; kako ukloniti životne traume, napade bijesa, nedostatak samopouzdanja i samopoštovanja, vječito odlaganje obveza i aktivnosti, probleme s učenjem i studiranjem, povlačenje pred ljudima ili agresivnost prema njima, teške dugotrajne alergije i mnoge druge. PEAT ne samo da uklanja nepoželjna stanja i okolnosti, već lako i brzo stvara suprotna, poželjna.

 

Rješenje za teške slučajeve

Svi znamo za teške ili “nerješive” slučajeve, ljude za koje niti jedan sustav ne daje rezultat ili, ako postignu nešto, poslije kratkog vremena padaju opet u svoj stari problem. Takvi ljudi imaju nesvjesnu samosabotažu, u kojoj nesvjesni programi rade protiv njih! Formula PEAT-a je rješenje i za većinu takvih, jer ona, prije nego što počnemo s procesom, uklanja nesvjesnu sabotažu njihovih ciljeva i želja. PEAT je efikasan kod 90 posto ljudi!

 

Viši nivo PEAT-a

Sudjelovanje na jednodnevnom tečaju PEAT-a je nužan uvjet za viši nivo. Na višem nivou PEAT-a ja radim nasamo s klijentom. Na njemu se prosječno u tri seanse (kod nekih traje nešto dulje) rješavaju teški problemi. Kompulzije i bolesti ovisnosti, kao što su narkomanija, alkoholizam, pušenje, štetne navike, prejedanje, problemi koje klijent ima s novcem, zahtijevaju dulji rad. Ali PEAT je mnogo kraći i efikasniji od prethodnih metoda.

 

Otkriće individualnih praiskonskih polariteta

PEAT je jedinstven i po tome što, pored terapije, zadire u područje spiritualnog i okultnog razvoja. Na višem nivou, on će vam pomoći da dođete do najdublje srži svoga bića, do svojih praiskonskih polariteta ili osobnih kodova. Donedavno, jedino mjesto na svijetu gdje je čovjek mogao otkriti svoje praiskonske polaritete bio je Dallas u Sjedinjenim Državama. Taj proces tamo stoji između 7000 i 10.000 dolara. Sada je moguće, radeći sa mnom, u jednoj do tri seanse PEAT-om otkriti svoje praiskonske polaritete koje je Biće stvorilo kada je prvi put ušlo u ispoljeni univerzum i između kojih ono igra svoju životnu igru u mnogo varijacija. Na taj način postat ćete spiritualno slobodni u najdubljoj srži svoga bića od automatskih i prisilnih ponašanja i osjećaja, što će vam otvoriti nove putove da budete sve što možete biti, u svakom području svog života.

 

Treba istaknuti da proces otkrića praiskonskih polariteta nije za početnike niti za osobe s malo iskustva. Ovo ističem stoga što poslije otkrića praiskonskih polariteta takve osobe nisu u stanju procijeniti važnost takvog iskustva. Najveće dobitke imaju iskusne osobe (koje su prošle druge sustave: ekskalibur, aspektiku i slično i što je najvažnije, neko vrijeme ih prakticirale).

 

Viši nivo i proces neutralizacije praiskonskih polariteta ili kodova je za ljude koji žele osvijestiti najdublje osnove svoga bića.

 

Osnovni tečaj PEAT-a je za početnike. Ne treba vam nikakvo iskustvo!

Ako u životu primijenite ono što ćete naučiti na tečaju za jedan dan, oslobodit ćete se mnogih barijera i kočnica na putu do svoje osobne i spiritualne slobode.

 

Zapamtite, sve što ja mogu učiniti je da vam pružim ključeve slobode. Jer vrata tamnice u kojoj ste do sada živjeli zatvorena su iznutra. Samo ih vi možete otvoriti!

Zadnja Promjena Jasna Mikić Piora

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak