Solarna Joga - sanraising

 

Solarna joga je bila dugo čuvana tajna. Njena tajna se odnosila na dve činjenice:

1. Možemo direktno da upijemo svu potrebnu životnu energiju od sunca preko očiju, tako da nam druga hrana nije potrebna.

Hemoglobin igra istu ulogu u našoj krvi kao hlorofil u biljkama, jer ima isti sastav osim jednog elementa, a oči su mesto gde se krv direktno izlaže sunčevoj svetlosti. Na taj način se krv puni solarnom energijom koja hrani i isceljuje ceo naš organizam.

 

2. Oči se mogu postepeno naviknuti na jaku sunčevu svetlost.

Nepripremljene oči bi izložene suncu bile trajno oštećene. Ali one se mogu postepeno, oprezno, mesecima, prilagođavati sve jačoj svetlosti tako da mogu bez štetnih posledica gledati direktno u sunce 44 minuta, koliko je potrebno da sva krv prođe kroz oči kako bi se napunila energijom.

Gledanje u sunce (Sungazing) je nešto što se izvodi samo jednom u životu obično u periodu od 9 meseci ili 270 dana. Možete podeliti izvođenje na tri faze. Od 0-3 meseca, od 3-6 meseca i od 6-9 meseci. Morate povremeno hodati bosonogi 45 minuta do kraja svog života. Veština iziskuje gledanje u izlazak ili zalazak sunca jednom dnevno samo tokom sigurnih sati. Nikakva šteta se neće desiti vašim očima tokom jutarnjih i večernjih sigurnih sati. Sigurni sati su bilo koje vreme unutar jednog sata posle izlaska sunca ili pre zalaska sunca. Čovek je tada zaštićen od izloženosti jake svetlosti sunca, koja je opasna za vaše oči. Da bi odredili vreme izlaska ili zalaska sunca, možete pratiti lokalne novine. Oba vremena su dobra za izvođenje - zavise samo od individualnih pogodnosti.

Pored izuzetne koristi od UV zraka koje su neophodne organizmu za rad hipofize i imunitet, gledanje u sunce takođe ima dodatne prednosti dobijanja vitamina A i D tokom jednosatnog sigurnog perioda. Vitamin A je neophodan za zdravlje vašeg oka, jedini vitamin koji je oku potreban. Ako gledate u sunce, to će vam pomoći da imate bolji vid bez naočara.

Za one koje ne mogu početno da gledaju u sunce tokom sigurnih perioda, sunčanje (sunbathing) je efektivan metod za primanje sunčeve energije manjom brzinom dok ne budu spremni za gledanje u sunce. Držite lice ka sucu zatvorenih očiju. Tako se sunčaju oči. Ne koristite kremu za sunčanje, one su pune štetnih sastojaka. Kada vam se telo zagreje vi se znojite a znoj je otpadni produkt i mora da izađe iz tela. Kada ste premazani losionima i kremama - one se degenerišu i hemikalije vam ulaze u telo.

 

 

SUNGAZING PRAKSA- UKRATKO

 

POSTUPAK:

 

- SIGURNI SUNGAZING- RADITI 10 SEKUNDI NA DAN I POVECAVATI SVAKI DAN SAMO PO 10 SEKUNDI !!! OBAVEZNO RADITI U SIGURNE SATE!!! SIGURNI SATI SU UNUTAR PRVOG SATA OD IZLASKA SUNCA i ZADNJI SAT SUNCEVOG ZALASKA!!!

 

- U ZIMSKOM PERODU MOZE SE RADITI BILO KOJI DEO DANA KADA JE UV ISPOD 2 i KADA JE SUNCE PRIJATNO ZA OCI!!!

 

- MOZETE TREPTATI, KRUZITI OCIMA "OKO" SUNCA, STAVITI RUKE IZNAD OCIJU...

 

- POZELJNO JE DAVATI POZITIVNE AFIRMACIJE, MOLITVE, MEDITACIJE...

 

- OBAVEZNO ZATVORITE OCI NAKON GLEDANJA DOK JOS VIDITE BOJE i SLIKE

 

- UVEK RADITI BOS KAD JE TO MOGUCE

 

- RADITI BEZ NAOCARA ili KONTAKTNIH SOCIVA

 

- MORA BITI GOLA (NEPOKRIVENA GLAVA)

 

- PRAVA I ISPRAVLJENA KICMA PO MOGUCSTVU

 

 

- NAJBOLJE JE STAJATI OVIM REDOM NA:

 

1. GOLOJ ZEMLJI BEZ TRAVE

 

2. PESKU

 

3. DRVETU

 

4. KAMENU (Moze i asfalt, ali da nije hladan)

 

- IZBEGAVATI GDE JE MOKRO I VLAZNO!!!!

 

- MOZETE RADITI SIGURNI SUNGAZING IZ VASE SOBE

II

- CEO PROCES BI TREBALO DA SE URADI ZA GODINU DANA!!!

PRVA TRI MESECA UKUPNO GLEDANJE JE 15 MINUTA

DRUGA TRI MESECA JE UKUPNO GLEDANJE OD 30 MINUTA

TRECA I ZADNJA TRI MESECA SU GLEDANJE OD 45 MINUTA

III

KONTRAINDIKACIJE- NEMA!

Ali napominjemo:

- TRUDNICE Rade sungazing do 5 minuta i onda staju, kada se porode onda nastavljaju i dodaju po 10 sekundi na dan kao i mi ostali. Mleko im je mnogo bolje, jace i ukusnije za njihove bebe, a deca su im zdravija, pametnija, jaca, stabilnija od ostale dece.

- DECA OD 5 GODINA Rade sungazing SAMO do 5 minuta, dodavajuci na dan po 5 ili 10 sekundi kako im vise odgovara. Kada zavrse svojih 5 minuta.... staju do svoje 15-16 godine, onda nastavljaju kao i mi odrasli +10 sekundi od 5 minuta. Dok ne odrastu mogu da rade kada god zele do 5 minuta na dan. Znaci mogu i po 1, 2, 3, 4 ili 5 minuta na dan. Takva deca su mnogo zdravija, jace volje i intuicije, naprednija od ostale dece u skoli, imaju bolje pamcenje, bolje uce, imaju bolju koncentraciju, poslusnija su roditeljima....

 

vise na http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak