TEME I KOMUNIKACIJA U FB GRUPI

fb Sokak Ezoterije

Grupa je namenjena za konstruktivnu polemiku o temama koje se objavljuju. Kako bi svima na grupi bio ugodnije i korisnije pročitajte seledeći tekst u celosti.

 

Otvaranja tema u grupi

Svaki član Grupe za rasprave može otvarati nove teme ako se pridžava sledećeg.

1. U temama su dopušteni isključivo sledeći sadržaji:

 1. Sve teme koje se nalaze i na sajtu www.SokakaEzoterije.com
 2. Sve oblasti ezoterije i graničnih područja nauke.

2. Otvaranje tema koje nisu dozvoljene.

 1. 1. REKLAMNI SADRŽAJ sadržaj bilo koje vrste: Promocije, Oglasi...
 2. 2. LINKOVANJE na druge FB grupe
 3. 3. TENDENCIOZNO NAVODJENJE na sajtove, blogove i slično. (Ako već imate jaku potrebu, iskopirajte potrebni deo postavite kao citat i navedite razlog)
 4. 4. NEPREKIDNO FORSIRANJE istih tema, oblasti.
 5. 5. PONAVLJANJE TEMA Proveriti je li se o njoj već raspravljalo na grupi.

Napomena: Ako ipak imate temu koju želite da objavite, a ona nije dozvoljena uvek možete pronaći pravo rešenje sa administratorima gde će vas upututi kako da napravite promociju preko fb grupe ili sajta Sokak Ezoterije na kome se na više načina uspešno vrši promocija.

 

Za kvalitetniju raspravu, komunikaciju na grupi.

1. Poželjna komunikacija i osnovne komentarisanja.

 1. Od komentatora se očekuje da budu pristojni, da razložno argumentuju i drže se principa kvalitetne rasprave.
 2. Ukoliko imate potrebu izneti vlastito mišljenje budite spremni na kritike.
 3. Kod odgovaranja citirajte deo uvodnog teksta ili komentara na koji odgovarate u svom tekstu kako bi rasprave bile što jasnije i preglednije.
 4. Ako postavljate neku sliku dajte barem kratko obrazloženje.
 5. Raspravljajte onako kako želite da se raspravlja s vama. Ne raspravljajte onako kako ne želite da se raspravlja s vama.
 6. Izbegavajte da isuviše ubedjujete druge.
 7. Dajte sagovorniku vremena da vas razume i odgovori.
 8. Dajte barem kratko obrazlozenje za vaš “Like”.

 

2. Posebno se ne dopušta:

 1. Vređanje, etiketiranje, neprimereno provociranje i odgovaranje na provokacije istom mjerom, ismijavanje sugovornika i drugih osoba.
 2. Preterano korišćenje velikih slova. VELIKA SLOVA IZGLEDAJU KAO DA VIČETE!
 3. („CHAT “) Pisanje u kratkom vremenskom periodu više kratkih komentara za redom. (Umesto pisanja više kratkih komentara, uredite prvi komentar i dopunite ga – osim ako su drugi već komentarisali/citirali izvorni tekst.)
 4. Višestruko ponavljanje istog komentara ili odgovora.
 5. Stavljanje linka u komentar bez kratkog objašnjenja o čemu se u linku govori i zašto je taj link po vašem mišljenju važan za raspravu.
 6. Vređanje, etiketiranje, neprimereno provociranje i odgovaranje na provokacije istom merom, ismevanje sugovornika i drugih osoba.
 7. Slanje poruka reč po reč te odgovaranje „reda radi“, tj. pisanje jednolinijskih komentara u stilu „:-)“, „slažem se“, „da“ i slično.

Administracija i moderiranje grupe.

 

1. Dužnost i uloga administratora grupe

 1. Grupa je moderirana i administratori odobravaju teme.
 2. Administratori imaju pravo u bilo kojem trenutku izbrisati temu ili komentar ako zaključe da nije u skladu s pravilima.
 3. Poželjno je da administrator lično obavesti onog ko krši pravila i ako je potrebno uputi da ova pročita.
 4. Višekratno kršenje pravila povlači za sobom privremeno, a u slučaju težih kršenja i stalno izbacivanje člana iz grupe.
 5. Komentarisanje upozorenja ili delovanja moderatora pod komentarima na grupi smatra se kršenjem pravila. (Ako već svoj imate kometar možete komunicirati privatim porukama kako ne bi ometali grupu.)

Vaše stavove i mišljenja predloge o radu i unapredjenju FB grupe rado čitamo i uvek ih možete predočiti administratorima.

Hvala sto razumete da FB grupa Sokak Ezoterije ima svoja pravila "Teme i komunikacija na grupi"

Vaš Sokak Ezoterije

Sedmo proročanstvo Maya

Ovo proročanstvo nam govori o nadi i svitanju Galaksije, pojašnjava nam da samo putem svog napora možemo naći unutaranji mir što će nas reintegrirati u jedan ogroman organizam u Univerzumu mira i harmonije. Čovječanstvo živi promjenu ere iščekivanu od svih starosjedilačkih kultura Zemlje, koji tu promjenu vide kao nešto divno, razumljivo i kao dio evolutivnog procesa Univerzuma. Za zapadnu civilizaciju, s druge strane, ove promjene su razlog iznenađenja i straha, jer su se izgubili tekstovi i originalni izvori koji pripremaju čovjeka i objašnjavaju ovaj proces.

Mi smo uskomešane čestice koje vibriraju…

Materija je više od 99.9999% praznina! Nema ničega osim uskomešane čestice koja vibrira kao luda i čini da poverujemo da je materija čvrsta. Kako to? Kako ne možemo videti kroz materiju ako je ona 99.9999% prazna?Zašto vidimo i doživljavamo čvrstoću? Kako to da nismo učili u školi, u svih tih 12 razreda, da je materija gotovo sasvim prazna? Zašto nam nije rečeno da je materija iluzija? U čemu je tajna? Zašto nas zaglupljuju…??

 

SVETLOSNO TELO - Instrukcije kako dospeti u svetlosno telo

 

Novo Doba ne sviće automatski sa proticanjem vremena. Iza naizgled prirodnog dešavanja, leži monumentalni napor Rišijevih I njihovih ratnika. Slično tome, promena ka Svetlosnom telu takođe zahteva inciijaciju mnogih aktivnosti i ispunjenja različitih procesa.

Suočavamo se sa postojećim izazovom transformacije iz celokupnog fizičkog tela ka prosvetljenom Svetlosnom telu u veoma kratkom periodu. Ova transformacija nije ništa manje do čuda. Ipak, ovo može biti dostignuto usled vremena u kome živimo, i izvanrednih poravnanja i događanja kao i velikoe duhovne asistencije koja potiče od Rišija i Božanskih (uzvišenih) entiteta.

Opsednutost - Entiteti

Danas postoji mnogo kliničkih dokaza koji ukazuju na to da duhovi diskarniranih ljudskih bića mogu da utiću na žive ljude formirajući s njima fizičku ili mentalnu vezu, nakon čega im onda oni nanose tetne fizičke i/ili emocionalne posljedice i simptome.

(Dr W. Baldwin; Spirit Releasement Therapy)

 

 

pretraga sajta

izdvajamo

besplatno na sajtu

BESPLATNO OPŠIRNIJE

KALENDAR DOGAĐAJA

BEOGRAD, NOVI SAD...

oglašavanje seminara, predavanja, tribina, radionica.

Kako postaviti dogadjaj na kalendar?

POLEMIKA NA TEME SAJTA
VIRTUELNE PROMOCIJE

uputstvo za pristup

za ULAZ klikni na sliku

povremeno je potrebna šifra: sokak